Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Blir i overkant mye skryt

Ruben Yttergård Jenssen (24) jaktes av belgiske Anderlecht etter imponerende landslagsspill.

JAKTES AV BELGIERE: Ruben Yttergård Jenssen (med ryggen til) jaktes av den belgiske storklubben Anderlecht. Her feirer han et av Tromsøs fem mål mot Lillestrøm på Alfheim. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
JAKTES AV BELGIERE: Ruben Yttergård Jenssen (med ryggen til) jaktes av den belgiske storklubben Anderlecht. Her feirer han et av Tromsøs fem mål mot Lillestrøm på Alfheim. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

TROMSØ (Dagbladet): Speidere fra Anderlecht var igjen på plass for å se Tromsøs midtbaneelegant Ruben Yttergård Jenssen i aksjon mot Lillestrøm på Alfheim. Den belgiske toppklubben fulgte 24-åringen tett gjennom hele sommeren, men valgte til slutt å ikke legge inn et bud før overgangsvinduet stengte første september.

Etter forrige ukes landskamp har Anderlecht derimot gjenopptatt interessen for landslagsspilleren.

- Jeg er klar over at de var her, men vet ikke noe mer enn det, sier Yttergård Jenssen til Dagbladet.

Mye skryt
Tromsøs midtbanemann fikk mye skryt etter en solid landskamp mot Slovenia. Selv mener han det nesten blir litt for mye av det gode.

- Det har nesten blitt i overkant mye skryt. Selv syntes jeg det var mye jeg kunne gjort bedre. Det er åpenbart at det er forbedringspotensial, sier Yttergård Jenssen.

TIL-spilleren har på ingen måte lagt skjul på at han ønsker seg til utlandet. I fjor var han linket til nederlandske Vitesse Arnhem før overgangsvinduet stengte på høsten. Den nederlandske interessen er også bakgrunnen for at Anderlecht nå følger 24-åringen tett.

Anderlecht-trener John van den Brom var i fjor trener for nettopp Vitesse.

- Jeg har vært tydelig på at jeg kan tenke meg en ny utfordring. Men jeg er tålmodig, sier TIL-spilleren.

Landslaget skaper interesse
Samtidig vet Yttergård Jenssen at godt landslagsspill er den beste oppskriften for interesse også fra andre klubber.

- Godt spill på landslaget, og også ute i Europa, er det som gir interesse. Det vet jeg, sier den pasningssikre midtbanespilleren.

Nå håper Yttergård Jenssen i likhet med resten av Tromsø-laget, at den gode høstformen kan fortsette fram mot vinteren.

- Det blir en veldig spennende høst. Det er det liten tvil om, sier TILs landslagsspiller.

FØLGES: Tromsøs Ruben Yttergård Jenssen i duell med Henning Hauger. På tribunen satt Anderlecht. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
FØLGES: Tromsøs Ruben Yttergård Jenssen i duell med Henning Hauger. På tribunen satt Anderlecht. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media