- Blir i Real

Real Madrid- Celta 4-2. Real Madrids fans kan juble høyt. Toppscorer Ronaldo fortsetter å score, og signerer ny kontrakt med klubben.

Det har versert mange spekulasjoner om Ronaldos framtid, men i går meldte spanske medier at brasilianeren blir i Real Madrid.

Ronaldo har 18 måneder igjen av kontrakten sin. Klubben har opsjon på ett års forlengelse med spissen, og har lenge ivret for å få Ronaldos signatur på en lengre kontrakt. Nå skal avtalen med 27-åringen være i boks, ifølge den spanske avisa Marca og SkySports.

Dårlig start

Med scoringen i går er Ronaldo oppe i 22 mål denne sesongen, og er overlegen toppscorer i den spanske serien.

Men det startet dårlig for serielederen da Celta overraskende tok ledelsen etter bare 18 minutter med scoring av Sasa Ilic. Stjernegalleriet til Real klarte ikke å score før pause, men etter hvilen viste de seg fram på kjent vis.

Ronaldo startet scoringsfesten etter 55 minutter. Zinedine Zidane la inn fra venstresida, David Beckham headet, men Ronaldo var framme på returen og satte ballen i nettet fra tre meters hold.

Stjerne strålte

Zinedine Zidane, David Beckham og Luis Figo vartet opp med storspill og scoringer. Etter 56 minutter headet Zidane inn et langt framspill fra Figo, før portugiseren selv scoret på en pasning fra David Beckham.

- Vi spilte med disiplin i andre omgang, skapte sjanser og scoret flotte mål. Etter pause var selvtilliten tilbake, sier trener Carlos Quiroz til den spanske avisa Marca.

Celta fikk et ørlite håp da Savo Milosevic scoret i siste spilleminutt, men Zidane lot dem ikke juble lenge, og sørget for 4- 2-seier med sin andre scoring for kvelden.

Real leder nå serien med hele åtte poeng, men trener Queiroz nekter for at seieren er klar.

- Denne kampen var veldig viktig for oss, men ingenting er avgjort. Vi har mange tøffe kamper foran oss, og et tap kan ødelegge mye, sier Queiroz.

MER REAL-JUBEL: Ronaldo skapte mye trøbbel for Celta i går kveld. 27-åringen scoret det viktige 1- 1-målet og skal nå være klar for enda et år i den spanske klubben.