Blir ikke enige om hva de skal gjøre med Rooney

Flere møter i Manchester i dag.

Foto: PHIL NOBLE/REUTERS
Foto: PHIL NOBLE/REUTERSVis mer

|||(Dagbladet): Sir Alex Ferguson varslet i går kveld at han skulle møte Manchester United-direktør David Gill i dag, for å snakke om framtida til Wayne Rooney.

Nå har United sluppet en pressemelding, hvor klubben opplyser at Gill og Ferguson har vært i flere møter med Rooneys agent Paul Stretford.

- Vi er klar over at det er stor interesse i øyeblikket, men det har ikke vært noen utvikling å rapportere om i dag, står det i meldingen som er lagt ut på klubbens hjemmeside.

- Jeg kan bekrefte at det har vært en rekke møter i dag, blant annet med spillerens representanter. Utfallet av disse møtene vil bli klar i nærmeste framtid. I mellomtida må vi bare be fansen være tålmodige.

Ga beskjed i sommer Rykter ble raskt til en realitet denne uka, da Ferguson tirsdag annonserte at Rooney ønsker seg bort fra United. Allerede i sommer ga landslagsspissen beskjed om dette.

Rooney kom med en uttalelse i går, hvor han forklarer ønsket om å reise fra de røde i Manchester med at han ikke fikk forsikringer om at de vil gjøre det som skal til for å igjen nå til topps i England og Europa.

Ferguson reagerte slik da han i går kveld fikk Rooney-uttalelsene referert:

- Har jeg vunnet 30 trofeer, eller hva?

- Jeg er ikke Fergie Patrice Evra er blant få United-spillere som har uttalt seg om Rooney-saken.

- Hvis en av spillerne ikke stoler på de andre, burde han ikke spille på laget. Jeg stoler på alle. Og jeg vet vi kan vinne, sier Evra til Sky Sports.

På spørsmål om han tror Rooney spiller for United igjen, svarer han:

- Jeg håper det, men jeg er ikke sir Alex Ferguson. Jeg er bare Patrice Evra.