Fotball-EM

- Blir ikke lenge i klubben

Italia fortsatte der de slapp i åpningskampen, og viste at de mener alvor i dette mesterskapet. Manuel Locatelli (23) sto for to av målene, og blir spådd et klubbytte etter EM.

GLEDE: Her har Manuel Locatelli sendt de asurblå i ledelsen, etter å selv ha stått bak forspillet til scoringen. Foto: AP
GLEDE: Her har Manuel Locatelli sendt de asurblå i ledelsen, etter å selv ha stått bak forspillet til scoringen. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program
  • Italia - Sveits 3-0 (1-0)

Forventningene var store til de asurblå etter maktdemonstrasjonen mot Tyrkia i åpningskampen, og Italia innfridde med glans.

- Nok et perfekt bilde på den kraften og energien som Italia har vist oss i EM så langt. Rett og slett nydelig sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller.

Spilleren som vil være på alles lepper er tomålsscorer Manuel Locatelli. TV 2-ekspert Mina Finstad Berg holdt lite igjen med lovord om Sassuolo-spilleren.

- Manuel Locatelli har vært veldig god denne sesongen. Kroner det med scoring på hjemmebane i EM. Blir ikke i Sassuolo lenge hvis han fortsetter i dette tempoet, skrev Berg på Twitter.

Locatelli deltar i sitt første mesterskap for landet sitt, og har få landskamper på beltet. Kun Mario Balotelli og Giacomo Bulgarelli (1962) har vært yngre i å score to mål for Italia.

Det var heller ikke ventet at Locatelli skulle være fast i laget, men en skade på Marco Verrati ga veien inn.

- Det er alltid en ny spennende italiener som presenterer seg i et mesterskap, sa Stamsø Møller i TV 2-studio etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer