Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Mener Vålerenga mot Lillestrøm overgår alt

- Blir ikke større i Norge

Ronny Deila (42) har planen klar for drømmelørdagen: Først skal Vålerenga slå Lillestrøm. Så ruller Liverpool over Real Madrid i Champions League-finalen.

TOMMELEN OPP:

Trener Ronny Deila var i godt humør på gårsdagens Vålerenga-trening. I dag smeller det mot Lillestrøm.
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TOMMELEN OPP: Trener Ronny Deila var i godt humør på gårsdagens Vålerenga-trening. I dag smeller det mot Lillestrøm. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

INTILITY ARENA (Dagbladet): Deila og Vålerenga tar imot Lillestrøm til et glohett derby klokka 17.00. Tre timer og 45 minutter seinere starter finalen mellom Liverpool og Real Madrid på Olympiastadion i Kiev.

Deila er Liverpool-supporter på sin hals. Men i dag er naturligvis det største fokuset på Intility Arena i Oslo. I Eliteserien får du ikke en større kamp, mener Vålerenga-bossen.

– Det er første gang vi spiller mot Lillestrøm på Intility. Det kommer til å bli en vanvittig bra stemning. I mine øyne er dette det største oppgjøret i Norge. Det er også større enn Rosenborg mot Brann, sier han om helgas toppkamp.

– Vi håper på mellom 13000 og 15000 tilskuere. Det er ikke kampen med flest folk. Og det har litt med posisjonen til Vålerenga og Lillestrøm å gjøre over tid. Men det er på vei til å bygge seg opp. Vi håper på en kjempeopplevelse. Og at vi tar tre poeng.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?