- Blir ikke sur om du kaller det krise

Jönsson frykter for selvtilliten i Rosenborg.

NY NEDTUR: En frustrert Jan Jönsson prøver å få ballen raskt i spill underveis i andre omgang. Svensken innrømmer at poengmangelen sliter på spillernes selvtillit.
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
NY NEDTUR: En frustrert Jan Jönsson prøver å få ballen raskt i spill underveis i andre omgang. Svensken innrømmer at poengmangelen sliter på spillernes selvtillit. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Fredrikstad - Rosenborg 2-0.

Jan Jönsson innrømmer at Rosenborg nærmer seg krise etter at nok en mulighet til å ta poeng gikk fløyten i Fredrikstad i kveld.

Etter et fortjent tap i Plankebyen står den regjerende seriemesteren med ett poeng etter fire kamper - og åtte mindre enn de som ligger i toppen.

- Ett poeng etter fire matcher. Jeg blir ikke sur på deg om du kaller det krise, selv om jeg ikke vil bruke ordet. Det oppfattes sånn når man ser på poengfangsten, det skjønner jeg, sier Jönsson.

- Vi har ikke fått resultater med oss, selv om vi har spilt bra, og det gjør noe med selvtilliten, sier svensken.

Uvant situasjon For RBK-sjefen mener stolpetreffet til Daniel Fredheim Holm tidlig i første omgang ble et vendepunkt. Holms heading fikk stolpe ut, og i stedet gikk Tarik Elyounoussi opp og dunket ballen stolpe inn.

- Hadde vi fått 1-0 på den som går i stolpen og langs streken, så kunne det gjort noe med selvtilliten. Når vi ikke fikk det, så mistet vi litt selvtillit, og i andre omgang er det en del tekniske feil som vanligvis ikke ville kommet fra de tekniske beina vi har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer