- Blir jeg slått av Petter på 100 meter, kan jeg like gjerne legge opp

Superraske Magnus (23) tror han kan slå Usain Bolts verdensrekord - på langrennski.

TRENINGSKOMPISER: Magnus Frodahl har trent mye eksplosivitet sammen med Petter Northug, men regner ikke treningskompisen som en stor utfordrer på torsdagens 100-meter på Bislett Stadion. - Er jeg fresh og i slag, har ikke Petter en sjanse. Da er han ikke i nærheten, lover Frodahl. 
Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
TRENINGSKOMPISER: Magnus Frodahl har trent mye eksplosivitet sammen med Petter Northug, men regner ikke treningskompisen som en stor utfordrer på torsdagens 100-meter på Bislett Stadion. - Er jeg fresh og i slag, har ikke Petter en sjanse. Da er han ikke i nærheten, lover Frodahl. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag ettermiddag samles verdens raskeste langrennsløpere på Bislett Stadion til en uvanlig skiduell:

Distansene det skal konkurreres i er 100 meter og 500 meter - altså rendyrkede sprintdueller der eksplosivitet betyr langt mer enn utholdenhet.

Petter Northug stiller til start tross mye sykdomsproblemer i det siste, men kan vente seg tøff motstand av meritterte sprintere som Emil Jönsson, Eirik Brandsdal, Teodor Peterson, Ola Vigen Hattestad og Anders Gløersen.

Men kanskje blir den aller tøffeste konkurrenten en mann som ikke engang står på den offisielle startlista - men som har fått grønt lys av arrangøren til å delta gjennom å vinne en innledende kvalifisering bestående av tre andre etteranmeldte.

- Petter er ikke god nok for pallen Navnet er ukjent for de aller fleste nordmenn, men Magnus Frodahl (23) ser ikke bort fra at flere vet hvem han er etter torsdagens Bislett-duell.

Han er tidligere omtalt som mannen som lærte Northug det berømte rykket - og blir svært overrasket dersom han taper mot Mosvik-ekspressen over en distanse på 100 meter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer