Blir lagkamerat med tidenes beste

Får kjøre med legenden Loeb i VM-løp.

FORNYET KONTRAKTEN. Rallyfører Mads Østberg har fornyet kontrakten med Citroen og blir lagkamerat med Sebastian Loeb. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
FORNYET KONTRAKTEN. Rallyfører Mads Østberg har fornyet kontrakten med Citroen og blir lagkamerat med Sebastian Loeb. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mads Østberg (27)skal kjøre full VM-sesong i 2015 for laget til Citroen.

Østberg skal kjøre for det nye bilmerket DS, i det Citroen og DS splittes og blir to forskjellige merker neste år.

Det betyr at den norske føreren blir lagkamerat med Sebastian Loeb. Den store internasjonale stjerna og tidligere erkemotstander til Petter Solberg.

- Det er stort. Loeb er den beste rallyføreren noensinne, kanskje den beste i motorsporten, sier Østberg til NRK.no.

- Jeg er veldig glad for å ha fått fornyet tilliten for neste år, og jeg gleder meg helt utrolig til å fortsette og kjøre for teamet, sier Østberg i en kommentar.

Utrolig stolt - Jeg var utrolig stolt over å komme inn i teamet han har kjørt i. Og nå blir det sktra gøy å kjøre med ham i et VM-løp, sier Østberg til NRKK.no.

Sebastian Loeb forlot rallysirkuset i 2013. Men 40-åringen kjører fortsatt for Citroen i Touring Cars. Franskmannen gjør nå et kort comeback i Rally Monte Carlo kommende sesong.

- Mye erfaring - Dette teamet har så mye erfaring, så jeg lærer noe nytt hele tiden. Sesongen i år har vært brukt til å lære både bil og ny kjørestil, samt til utvikling av bil for neste år. Nå skal jeg bygge videre på alt jeg har lært, noe som gjør at jeg sikkert går mot en spennende sesong, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer