STJAL SEIEREN: Ukrainas Roman Zozulia kunne juble etter 0-1-scoringen som sørget for seier over Norge på Ullevaal stadion. Før dette hadde ikke Ukraina satt Norge på store prøver.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
STJAL SEIEREN: Ukrainas Roman Zozulia kunne juble etter 0-1-scoringen som sørget for seier over Norge på Ullevaal stadion. Før dette hadde ikke Ukraina satt Norge på store prøver. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

- Blir lykkelig om jeg klarer en liknende rekke

Ukraina-sjefen mener Drillo hadde fortjent å vinne i kveld også.

||| ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Norge - Ukraina 0-1.

Ukraina løp ut på gresset med syv spillere som hadde 10 landskamper tilsammen mellom seg, og deriblant tre debutanter, men klarte likevel å slå Norge Ullevaal Stadion for første gang på 35 kamper under Drillo.

Det mener landslagssjef Maron Markevitsj var litt heldig.

- Jeg blir veldig lykkelig om jeg klarer en liknende rekke med Ukraina, men at vi ble laget som stoppet den for Norge tar jeg med ro. Det er en helt vanlig del av en treners arbeid, sier han.

- Og helt ærlig må jeg legge til at Norge burde vunnet. De spilte bedre enn oss, sier Markevitsj.

Med unntak av tre av de fire i forsvarsrekka, pluss midtbanestrateg Anatolij Timotsjuk, var det nesten bare ferske fjes på banen for Ukraina.

Markevitsj mener seieren over Norge lover godt for framtida til landslaget, som tapte playoff i kvalifiseringen til sommerens VM.

- Jeg er veldig glad for resultatet, ettersom vi brukte så mange unggutter denne gangen. Ikke alt gikk etter planen, og det norske landslaget er et erfarent lag med mange erfarne spillere, sier han.

- Men vi fikk prøvd flere spillere, og de vet nå hva treneren forventer av dem, sier Markevitsj.

NØKTERNT FORNØYD: Maron Markevitsj mener det var sterkt av Ukraina å vinne med så mange nye fjes på laget, men innrømmer at Drillo og Norge var best.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
NØKTERNT FORNØYD: Maron Markevitsj mener det var sterkt av Ukraina å vinne med så mange nye fjes på laget, men innrømmer at Drillo og Norge var best. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer