- INGEN KRISE: Arsene Wenger slår tilbake mot kritikken, og hevder Arsenal er i strålende god stand. Her fra hjemmetapet mot Swansea sist lørdag. Foto: STEFAN WERMUTH / REUTERS / NTB SCANPIX
- INGEN KRISE: Arsene Wenger slår tilbake mot kritikken, og hevder Arsenal er i strålende god stand. Her fra hjemmetapet mot Swansea sist lørdag. Foto: STEFAN WERMUTH / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

- Blir mer bekymret om spillerne ler i dusjen

Wenger går i strupen på kritikerne.


(Dagbladet): Arsenal tapte 2-0 hjemme mot Swansea på lørdag, og ligger på tiendeplass i Premier League med 21 poeng etter 15 serierunder. 

De ble pepet av banen av egne supportere, og i etterkant har det gått rykter om krangling i garderoben. Manager Arsene Wenger bekrefter at stemningen ikke akkurat var på topp i dusjen etter siste kamp.

- Ingenting skjedde egentlig. At spillerne ikke er glade etter kampen ... vil dere at de skal ta en dans etter at vi taper? Denne spillergruppa er veldig sterk, svært motiverte, har god moral og vinnervilje. Hvis de ikke vinner, er de selvsagt skuffet, sier Wenger ifølge Sporting Life.

Bedre enn City Franskmannen synes derfor ikke det gjør noe om det går litt hett for seg i garderoben. Snarere tvert imot.

- Jeg er mer bekymret om jeg ser spillere som ler i dusjen etter et tap, sier Wenger.

Det var en offensiv Arsenal-manager som i går møtte pressen i går. Han sa blant annet at han ikke kunne tenke seg å bytte plass med Roberto Mancini, hvis City-lag ligger 12 poeng foran Arsenal i serien, men er slått ut av Champions League.

- Vi har 23 kamper på oss til å komme tilbake i Premier Leauge. Men når du er slått ut av Champions League, da er du ute, sier Wenger ifølge The Sun.

Han avviste på det sterkeste at Arsenal er midt i en krise - til tross for sviktene poenghøst i serien og kritikk fra mange hold.

10. PLASS: Arsenal har høstet 21 poeng på 15 seriekamper. Foto: OLLY GREENWOOD / AFP / NTB SCANPIX
10. PLASS: Arsenal har høstet 21 poeng på 15 seriekamper. Foto: OLLY GREENWOOD / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

- Det er populært å hakke på Arsenal, men denne klubben er i fantastisk god stand. Vi har et bra lag og et solid fundament som vi har bygget over flere år. Vi har god økonomi og er mentalt sterke. Jeg forstår at ikke alle er glade for det, men det er et faktum, sier Wenger.

Ba eller Huntelaar? Om en måned åpner overgangsvinduet. I dagens engelske aviser skrives det om mulige erstattere for Robin van Persie som Arsenal solgte til Manchester United i sommer.

The Sun skriver at Wenger vurderer å benytte seg av en klausul i kontrakten til Newcastle-spiss Demba Ba, som gjør at han kan kjøpes fri for 7,5 millioner pund.

Ifølge Daily Mail har Wengers speidere fulgt ekstra nøye med Schalke-spiss Klaas-Jan Huntelaar, som ønsker seg til Premier League i januar. Nederlenderen, som tidligere har blitt knyttet til Tottenham og Liverpool, har scoret to mål mot Arsenal i Champions League i høst.

I kveld spiller Arsenal sin siste gruppekamp i Champions League borte mot Olympiakos. Arsenal er videre, men sjansene er små for å frata Schalke førsteplassen i gruppa. Wenger har satt igjen 11 førstelagsspillere hjemme i London.