Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blir ny assistent i Sandefjord

Geir Ludvig Fevang legger opp og blir Lars Bohinens assistenttrener i Sandefjord.

BLIR ASSISTENT: Geir Ludvig Fevang. Foto: NTB Scanpix
BLIR ASSISTENT: Geir Ludvig Fevang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fevang går inn i stillingen med umiddelbar virkning, opplyser klubben på sitt nettsted mandag.

– Det er ikke ofte en hovedtrener har anledning til å plukke egen assistent, men det kunne jeg denne gangen. Og jeg valgte et klokt fotballhode. En reflektert og sindig mann som nyter stor respekt i spillergruppa. Samtidig har han fersk spillererfaring og kjenner bedre enn noen strømningene og tankene til dagens spillergruppe. Ja, han har ikke noen særlig trenererfaring, men jeg har tro på å rekruttere innenfra og jeg har tro på kontinuitet, sier Bohinen.

Fevang var med på å ta Sandefjord til eliteserien som spiller denne sesongen. 35-åringen har også en fortid i Start, belgiske Lokeren og Haugesund.

– Jeg tror nettopp det å komme fra spillegruppen og gå inn som trener blir den største utfordringen. Å finne den riktige avstanden og dynamikken med spillergruppen blir viktig og sikkert også krevende. Så er det selvfølgelig nye arbeidsoppgaver – riktignok innenfor samme bransje, men det er likevel annerledes, og man vet nok aldri helt hvordan det skal gå før man har forsøkt, sier Fevang.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!