Blir Odd Arne Norges neste OL-bombe?

- Han er like stor favoritt som håndballjentene, sier tidligere OL-skytter.

OL-JOKER: Odd Arne Brekne lanseres av tidligere OL-skytter Vebjørn Berg som en like stor gullfavoritt som håndballjentene. I morgen skal den sindige sørlendingen ut i kvalifisering. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
OL-JOKER: Odd Arne Brekne lanseres av tidligere OL-skytter Vebjørn Berg som en like stor gullfavoritt som håndballjentene. I morgen skal den sindige sørlendingen ut i kvalifisering. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Seint i går kveld sjokkerte Bartosz Piasecki hele nasjonen med sitt OL-sølv i fekting, og i idretten er det lite som er vakrere enn når helt ukjente utøvere over natten blir nye kjæledegger.

Kan det allerede i morgen være klart for en nytt norsk OL-under dratt opp av hatten?

Om vi skal tro Vebjørn Berg — som var i to OL-finaler i skyting i Beijing for fire år siden — er det nemlig hva vi har i vente i morgen. Da skal Odd Arne Brekne (27) fra Lyngdal i aksjon i skytekonkurransen 60 skudd liggende fra 50 meter.

0,1 poengs margin - Det er ingen i pressen som har fått øynene opp for Odd Arne Brekne. Men han er like stor favoritt som håndballjentene i OL, sier Vebjørn Berg til Dagbladet.

Brekne var den siste skytteren som fikk plass i den norske OL-troppen, men er ifølge Vebjørn Berg den beste av dem alle. Berg forsøkte selv å kvalifisere seg til sitt andre OL, men nådde ikke opp i duellen mot Brekne.

Lyngdølen sikret seg OL-billetten etter å ha slått Stian Bogar med 0,1 poeng etter to dagers skyting i Sverige i juni. Det sier mye om det høye nivået på den øvelsen i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer