Blir Opdal skadet, står Dan (43) mot RBK i kveld

- Situasjonen har ikke vært holdbar i vår, innrømmer sportsdirektøren.

Førstekeeper Håkon Opdal sliter med knærne, mens Kenneth Udjus er ute på grunn av stiv nakke og tommelproblemer. Det betyr en 43-åring på Branns reservebenk. Nå vil laget hente hjem Johan Torbjørnsen.

For når Udjus er ute må Brann bruke keepertrener Dan Riisnes (43) som reserve for Opdal.

- Situasjonen har ikke vært holdbar i vår. Vi har bestemt oss for at vi må ha tre keepere når kampprogrammet tetner til i høst, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Dermed vil Brann gå i samtaler med Sandefjord for å hente hjem utlånte Johan Thorbjørnsen 1. august. I avtalen med vestfoldingene står det at Brann kan hente hjem Thorbjørnsen hvis situasjonen tilsier det.

- Helst skulle vi hatt en tredje keeper på plass med en gang, men vi kan ikke hente ham før overgangsvinduet åpner i august. Vi vil nå gå i dialog med Sandefjord om dette, sier Bruun-Hanssen.

(NTB)

Blir Opdal skadet, står Dan (43) mot RBK i kveld
HENTES TILBAKE: Johan Thorbjørnsen er på utlån fra Brann til Sandefjord, men nå vil rødtrøyene ha ham hjem til Bergen. Problemet er at de må vente til 1. august. Foto: SCANPIX
HENTES TILBAKE: Johan Thorbjørnsen er på utlån fra Brann til Sandefjord, men nå vil rødtrøyene ha ham hjem til Bergen. Problemet er at de må vente til 1. august. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>KAN BLI BRANNS KEEPER MOT RBK
<B>NØDLØSNING:</B> Branns keepertrener Dan Riisnes.