Erling Braut Haaland

Blir overrasket: - Herregud

En ny video fra Manchester City gir et innblikk i Erling Braut Haalands medisinske sjekk og første besøk på treningsfeltet. Der blir spissen selv litt satt ut.

CITY-KLAR: Erling Braut Haaland. Foto: Manchester City
CITY-KLAR: Erling Braut Haaland. Foto: Manchester City Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det morsomme øyeblikket oppstår når legene på Manchester Institute of Health and Performance skal måle Haalands høyde. Den storvokste spissen spør hvor høy han var.

- 195,2 centimeter.

- Herregud. Jeg har vokst, utbryter Haaland.

- Har du vokst?

- Jeg har vokst. Nesten en centimeter.

Hilste på kokkene

For øvrig gir den ferske episoden av Inside City et innblikk i Haalands medisinske sjekk i Barcelona og deretter i Manchester dagen etter. Seerne kan også følge hans første besøk på Citys luksuriøse treningsanlegg. Opptakene ble gjort for tre uker siden.

Haaland møter blant andre avtroppende City-kaptein Fernandinho og tar også hilserunden med alt fra klubblegender til kokkene i kantina.

- Dere bør være mine favorittfolk, sier nordmannen henvendt til de som lager maten til spillerne.

- Spiller ikke for City

Også en annen del av episoden gikk viralt. Mot slutten gir han en gave til pappa Alfie Haaland: En City-drakt med «SON» (sønn) bakpå og referer til et barnebilde hvor Braut Haaland hadde en City-drakt med «DAD» (pappa) bakpå, da Alfie spilte i City.

UTFORDRING: Erling Braut Haaland sier at City-overgangen vil bli en utfordring. Video: NTB Vis mer

- Han spiller da ikke for City, kommer det fra Alfie.

- Nei, Son Heung-min spiller ikke for City, svarer Erling i latter, og sikter til Tottenham-spilleren.

Haaland oppholdt seg i Manchester i uka inn mot den siste landslagssamlingen, og kontraktssigneringen og bildene til presentasjonen av ham ble gjort 25. mai.

Mandag denne uka ble han presentert som City-spiller, på dagen 22 år etter at hans far, Alfie Haaland, skrev under for samme klubb.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer