Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Blir overrasket om Klitsjko tør møte meg

David Haye avgjorde hatkamp i 5. runde

 TUNG TREFF:  David Haye (til høyre) får inn en høyretreff på David Chisora i tungvektskampen på  Upton Park stadion i London. FOTO: Tom Hevezi, AP/NTB SCANPIX.
TUNG TREFF: David Haye (til høyre) får inn en høyretreff på David Chisora i tungvektskampen på Upton Park stadion i London. FOTO: Tom Hevezi, AP/NTB SCANPIX. Vis mer

Den britiske tungvekteren David Haye, som en gang var verdensmester i World Boxing Association (WBA), stoppet Derek Chisora i 5. runde.

De møttes til den største hatkampen i bokseringen på mange år.

30.000 tilskuere på Upton Park fikk se den gamle mesteren Haye avgjøre med en venstre hook.

Venstreslegge Han sendte Chisora rett i kanvasen første gang han traff med venstreslaget, men Chisora kom seg opp igjen, bare for like etter å bli truffet av nok en hook.

Da han gikk ned for annen gang, vinket dommeren kampen av.

Første stopp før full tid Det var første gangen Chisora ble stoppet før full tid.

Nå håper David Haye at han skal få sjansen til å møte Vitalij Klitsjko i kampen om tungvektstittelen i World Boxing Council (WBC).

- Nå har jeg sendt ut et alvorlig varsku, og jeg vil bli overrasket dersom Vitalij Klitsjko tar sjansen på å møte meg etter dette. Han vil nok heller møte noen melsekker for deretter å trekke seg tilbake og bli politiker, sa Haye på sin vanlig storkjeftede måte etter å ha sendt Chisora i drømmeland.

Nevekamp etter Klitsjko Kampen mellom Haye og Chisora kom i stand etter at de to gikk løs på hverandre under pressekonferansen etter at Vitalij Klitsjko hadde slått Dereck Chisora på poeng i en VM-kamp i München i februar.

Pressekonferansen endte i vill krangel og fullstendig kaos, og til og med tysk politi etterforsket opptrinnet, som ble fordømt av de aller fleste.

- Dette var en stor kamp. Jeg ble truffet, men vet ikke helt av hva. Jeg gikk ned, så det må ha vært en stjernesmell, sa Dereck Chisora etter kampen på Upton Park lørdag kveld.

(NTB - AFP).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media