Blir på Ullevaal

Bislett er ikke tidsriktig, mener Vålerenga Fotball.

Elitestyret i Vålerenga Fotball bestemte i går at klubben skal spille på Ullevaal stadion i nye fem år, det vil si de neste seks år. Avtalen involverer ogå et kommersielt asmarbeid mellom Vålerenga og Norges Fotballforbund, skriver Vålerenga i en pressemelding.

- En veldig spennende avtale, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem som samtidig understreker at styret måtte ha et ekstraordinært styremøte for endelig å avgjøre fremtidig hjemmebane.

- Vi ble ikke enige i første styremøte, og trengte således ett til. Bislett har alt fra historie og sjel til en entusiastisk kommune og idrettskrets i ryggen. Men med løpebaner, store svinger, og store deler av tribunen uten tak, følte til slutt hele styret at det ikke ble tidsriktig å vende tilbake. I tillegg er hele Vålerenga spente på hva som vil komme ut av et kommersielt samarbeid med Ullevaal stadion og NFF.

Ronny Åsland, markedsdirektør i Norges Fotballforbund, sier at NFF gleder seg til å utvikle produktet «Norsk fotball» på Ullevaal sammen med Vålerenga.

- Vålerenga Fotball er en svært viktig faktor for utviklingen av Ullevaal stadion og vi har mye å lære av hverandre.

(NTB)

BLIR:</B> Klanen og deres helter i Vålerengas blå og hvite drakter skal fortsatt møtes på Ullevaal stadion de nærmeste årene.