Blir på Ullevaal

Bislett er ikke tidsriktig, mener Vålerenga Fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Elitestyret i Vålerenga Fotball bestemte i går at klubben skal spille på Ullevaal stadion i nye fem år, det vil si de neste seks år. Avtalen involverer ogå et kommersielt asmarbeid mellom Vålerenga og Norges Fotballforbund, skriver Vålerenga i en pressemelding.

- En veldig spennende avtale, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem som samtidig understreker at styret måtte ha et ekstraordinært styremøte for endelig å avgjøre fremtidig hjemmebane.

- Vi ble ikke enige i første styremøte, og trengte således ett til. Bislett har alt fra historie og sjel til en entusiastisk kommune og idrettskrets i ryggen. Men med løpebaner, store svinger, og store deler av tribunen uten tak, følte til slutt hele styret at det ikke ble tidsriktig å vende tilbake. I tillegg er hele Vålerenga spente på hva som vil komme ut av et kommersielt samarbeid med Ullevaal stadion og NFF.

Ronny Åsland, markedsdirektør i Norges Fotballforbund, sier at NFF gleder seg til å utvikle produktet «Norsk fotball» på Ullevaal sammen med Vålerenga.

- Vålerenga Fotball er en svært viktig faktor for utviklingen av Ullevaal stadion og vi har mye å lære av hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer