- Blir så lenge jeg vil

Torres om framtida.

(Dagbladet.no): Sommeren 2007 har til nå vært som normalt for Fernando Torres. Atter en gang blir spissen linket til diverse storklubber i Europa, men foreløpig har til nå valgt å bli i moderklubben Atlético Madrid.

Mange regner med at han kommer til å forlate klubben i sommer. «El niño» har blitt linket til alle de fire store i England - Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal - men sier selv at han ikke har bestemt seg ennå.

- Jeg blir så lenge jeg vil. Det er min- og klubbens mening som teller, sier han ifølge flere engelske nettsteder i dag.

- Det er det samme hvert år, men jeg ønsker å vinne her. Jeg har mange år igjen og tror jeg kommer til å klare det.

Liker interessen

Torres debuterte for Atlético som 17-åring, og har siden den gang blitt fulgt med argusøyne av en hel fotballverden. Glitrende spill under sist sommers VM-sluttspill gjorde heller ikke Torres noe kjøligere på overgangsmarkedet.

- Det er et godt tegn at jeg har masse tilbud. Det året folk slutter å forhøre seg om meg vil ha vært et dårlig et. Hvis viktige klubber kommer på banen betyr det at jeg fortsetter å utvikle meg, sier Torres selv om de ferske ryktene.

Fernando Torres har totalt scoret 82 mål på 212 kamper for Atlético Madrid. For landslaget har han nettet 14 ganger på 42 opptredner. Ingen dårlig statistikk for en mann på 23 år, som i tillegg ikke kan beskrives som noen typisk «box player.»

ETTERTRAKTET: Fernando Torres jubler over et målene som har gjort ham ettertraktet over en hel fotballverden. Foto: Pedro Armestre/AFP/Scanpix
ETTERTRAKTET: Fernando Torres jubler over et målene som har gjort ham ettertraktet over en hel fotballverden. Foto: Pedro Armestre/AFP/Scanpix Vis mer

- Alt vil bli tatt hånd om i løpet av sommeren. Folk snakker om tilbud, men vi må forholde oss til virkeligheten, sier Torres.

Prislappen på rundt 250 millioner kroner vil neppe skremme noen av de engelske gigantene, som alle skulle ha midler nok til en overgang om vidunderbarnet skulle bli tilgjengelig. Hvor Fernando Torres spiller i 2007/08 er bare - som han selv sier - opp til seg selv.

  • Din mening: Hvor spiller Fernando Torres neste sesong?
- Blir så lenge jeg vil