Kjetil Knutsen før Roma-møte:

- Blir sikkert en overraskelse

Bodø/Glimt trener, Kjetil Knutsen, ønsker José Mourinho og co. velkommen til et voldsomt uvær i Bodø, før torsdagens oppgjør i Conference League.

Vinteren har kommet til Bodø, og det samme dag som Roma lander i Bodø i forkant av UEFA Conference League-oppgjøret med Bodø/Glimt torsdag. Video: Ljosland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): Torsdag kveld får Bodø/Glimt celebert besøk av José Mourinho og co. på Aspmyra.

Søndag spilte Roma i solfylte Torino mot Juventus, og spørsmålet er om hovedstadslaget får et sjokk når de lander på Bodø lufthavn onsdag kveld.

I Bodø er det nemlig et voldsomt uvær med en vind på 12 m/s, regn og et par plussgrader.

- Det blir helt perfekt, det. Det blir sikkert en liten overraskelse for Roma når de lander i dag. Velkommen til Bodø, sa en smilende Glimt-trener, Kjetil Knutsen, i et intervju med NRK - som Dagbladet har fått tilgang til - på Aspmyra onsdag formiddag.

SISTE FORBEREDELSER: Bodø/Glimt sin trening onsdag formiddag. Foto: Pontus Egelandsdal / Dagbladet.
SISTE FORBEREDELSER: Bodø/Glimt sin trening onsdag formiddag. Foto: Pontus Egelandsdal / Dagbladet. Vis mer

Ikke en fordel

Glimt har de siste sesongene fått et varemerke for å spille underholdende angrepsfotball, som er pent for øyet. Knutsen mener det ikke nødvendigvis vil være en fordel for hans menn dersom uværet ikke avtar før torsdagens oppgjør.

- Skal jeg være helt ærlig skulle jeg ønske Roma fikk komme og oppleve nordlyset og en fantastisk nordnorsk høstdag. Men været får vi ikke gjort noe med. Vi skal håndtere det som kommer, uansett, sa Knutsen.

- Er det en fordel for dere, eller ikke?

- Det er helt umulig å svare på. Det er to lag som liker å spille fotball. Vi liker jo å tro at alt er en fordel for oss, men det er ikke sikkert det er sånn, sa Glimt-treneren.

STORKAMP: Trener i Bodø/Glimt, Kjetil Knutsen, sier han beundrer Roma-trener José Mourinho som han skal møte i en storkamp torsdag 21. oktober. Video: FK Bodø/Glimt Vis mer

Mourinho-duellen

Før oppgjøret topper Roma Gruppe C med full pott etter to kamper. Glimt på sin side ligger rett bak med fire poeng. Det betyr at dersom nordlendingene tar med seg alle tre poengene, vil alt ligge til rette for avansement i Europa.

Knutsen fikk spørsmålet om betydningen av kampen:

- Det er jo en nøkkelkamp, og vi spiller hjemme. Vi ønsker først og fremst å gjøre en god prestasjon og være godt forberedt, så må vi holde hodet kaldt. Vi må ikke ha for stor respekt for det laget, sa Knutsen.

Til slutt fikk han spørsmålet om duellen mot selveste Mourinho:

- Det blir sikkert gøy for både meg og Mourinho, sa Knutsen og smilte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer