TO FIGHTERE. Feseth Lynet og Andre H. Stensen tar på seg fighting-face igjen på Bjerke onsdag. De er spillernes holdepunkt. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TO FIGHTERE. Feseth Lynet og Andre H. Stensen tar på seg fighting-face igjen på Bjerke onsdag. De er spillernes holdepunkt. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

-Blir skuffet om vi taper

V65-banker har perfekte betingelser.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

-Jeg må bare si at jeg blir skuffet om vi ikke vinner.

Teten er vår, om det går normalt for seg.
Men hva er egentlig normalt i denne bransjen, ler Andre Henning Stensen.

Han skal kjøre Feseth Lynet til slutt i onsdagens V65-omgang på Bjerke. Det er Dagbladets banker. Ingenting sjokkerende i det. Feseth Lynet er omgangens mest markerte hest.

Perfekte betingelser

Bedre betingelser enn det elitehesten har i kveld, er det omtrent ikke mulig å få. Sprint, andre spor bak bilen og flere av de sterkeste konkurrentene plassert i dårlige startspor gir oppskrift til en såkalt sikker vinner.

-Dette ser jo unektelig veldig lyst ut.

Det er en banker, fastslår Stensen.

Feilet sist

Feseth Lynet reiste av gårde i galopp fra start sist. Men da var det volte. Nå er det bilstart igjen. Og der er hingsten nesten like stø som fjell.
-Det er en ukomplisert hest, som er rask bak bilen. Det er vel Trollgutt som er raskest fra start av de andre. Men jeg tror ingen kan ta en lengde på ham, mener Stensen.

En til

Han har noen flere kuskeoppdrag denne kvelden.
Han tror han kan vinne med en av dem.

-Gingvar hører hjemme på kupongen. Problemet er at han ikke må foran for tidlig. Da gir han blaffen. Det gjorde han sist. Det virket som vi kunne vinne med 20 meter. Så bra fart hadde han, da vi angrep. Men så kom han først. Og dermed bremset han bort noe som virket som en klar seier.
Han kan vinne om det klaffer med løpsopplegget, sier Andre Henning Stensen.