Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blir slaktet etter Leicester bragdseier:
- Han er en kronidiot

Samir Nasri mistet hodet da Leicester slo Sevilla. 

SENDT I DUSJEN: Samir Nasri fikk sitt andre gule kort i denne situasjonen. Video: Viasat
  • Leicester - Sevilla 2-0 (3-2 sammenlagt)

Dagbladet): Det siste Claudio Ranieri gjorde som Leicester-manager, var å få med seg et heldig 1–2 tap borte mot Sevilla i Champions League.

Dermed hadde revene all mulighet til å kvalifiserer seg til kvartfinale i den gjeve ligaen.

Noe som må sies å være en bragd.

Der Leicester har slitt voldsomt i Premier League denne sesongen, ligger Sevilla på tredjeplass i Spania, fem poeng bak serieleder Real Madrid.

SAMMENDRAG: Leicester vant 2-0 og er klare for kvartfinale i Champions League. Se høydepunktene her. Video: Viasat

Drømmestart

Under caretakermanger Craig Shakespeare har Leicester liknet på laget som rystet Premier League forrige sesong, og i kveld leverte de igjen.

Etter 26 minutter sendte Wes Morgan hjemmelaget i ledelsen da han ble skutt i på bakre stolpe etter en dødball. Litt flaks, masse vilje og plutselig måtte Sevilla fram i banen og score.

Og de var nære ved et par anledninger. Sergio Escudero dunket blant annet ballen i tverrliggeren tidlig i den andre omgangen.

Sevillas offensive spill ga også Leicester flere og flere kontringsmuligheter. Og det greide de å utnytte til gagns. Som Espen Askeladd har blåtrøyene alltid noe på lur når det trengs som mest. Der Askeladden hadde et bukkehorn eller en død skjærunge - hadde Leicester har Marc Albrighton

Etter 55 minutter lurte han ute i returrommet og avsluttet en kontring med å banke inn 2-0.

Vondt til verre

Jamie Vardy er nok en pest og plage å spille mot. Han gir alt i alle dueller og jobber utrettelig. Det får motspillerne merke både fysisk og psykisk.

I dag rant det over for Samir Nasri da Sevilla var på desperat jakt etter et mål.

Vardy var seint inne i en duell, og da Nasri sa ifra at «dette finner jeg meg ikke i», svarte Vardy med å dytte franskmannen unna. Da gikk Nasri opp i ansiktet til Leicester-spissen og ga en litt for hard kos.

- Nei, nei, nei. Det er så dumt! utbrøt kommentator Petter Veland. Nasri hadde allerede gult kort, og dermed fikk han sitt andre ogmåtte han rusle av banen.

- Samir Nasri gir håp til mange på kloden. Dokumenterer at det er mulig å spille i Champions League selv som kronidiot, skrev Lars Tjærnås på Twitter.

I EKSTASE: Kasper Schmeichel reddet et straffespark like før slutt. Foto: NTB Scanpix 
I EKSTASE: Kasper Schmeichel reddet et straffespark like før slutt. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

- Det er helt klart Vardy som provoserer, og han vet kanskje at Nasri har kort lunte, sier Morten Langli i Viasat-studioet.

- Nasri bør forstå at han skal holde seg unna. Det er riktig med gult kort til begge, sier Rune Bratseth.

Til tross for kalddusjen greide Sevilla å kjempe seg inn i kampen igjen, og ti minutter før slutt fikk det spanske laget et straffespark.

Men som i Spania, reddet Kasper Schmeichel forsøket fra krittmerket.

Denne gangen var det Steven N'Zonzi som bommet.

Det var den kvelden alt gikk galt for Sevilla, mens samtlige Leicester-fans i verden har begynt å drømme igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media