- Blir sparket ned hvis jeg slår tunnel

Huseklepp om møtet med Brann-kompisene.

MØTER LAGKOMPISENE: Erik Huseklepp scorer på Espen Bugge Pettersen på gårsdagens landslagstrening. Lørdag møter han trolig noen av de han spiller med og mot på trening til daglig.Foto: Arnt E. Folvik
MØTER LAGKOMPISENE: Erik Huseklepp scorer på Espen Bugge Pettersen på gårsdagens landslagstrening. Lørdag møter han trolig noen av de han spiller med og mot på trening til daglig.Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Erik Huseklepp har vært et mareritt for de fleste forsvarsspillerne i Tippeligaen denne sesongen.

Kristjan Ørn Sigurdsson - og Birkir Máe Sævarsson - har naturligvis vært forskånet fra lagkameratens herjinger. Men på lørdag møtes trolig de tre Brann-spillerne som motstandere for første gang. I utgangspunktet bør det være musikk i ørene til landslagssjef Egil «Drillo» Olsen:

• Brann-forsvaret har vært blant de mer gavmilde i Tippeligaen denne sesongen. 37 baklengsmål på 23 seriekamper er verre enn bunnlag som Fredrikstad og Strømsgodset.

• Erik Huseklepp har 11 scoringer og 11 målgivende på 23 kamper. Ingen spillere har flere målpoeng.

Møtes sjelden på trening

 Men Huseklepp tør ikke love en svimmel Sigurdsson dersom Drillo gir ham fornyet tillit på topp med John Carew på lørdag.   

- Vi har spilt veldig lite mot hverandre på trening, faktisk, så jeg har ikke møtt ham så mye ennå, sier Huseklepp til Dagbladet. - Men du har ikke de store problemene med å drible ham?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer