Blir stemplet som «byløver»

Topptrener-sjef Vidar Davidsen mener fire-fem av Vålerenga-spillerne bør bli mindre «byløver» og mer proffe fotballspillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Den tidligere VIF- og Lyn-treneren så ikke den regjerende seriemesterens tannløse seriepremiere mot Odd i går kveld. Men før kampen var han klar på hva Vålerenga må bli bedre på i årets sesong.

«Kritisk for Vålerenga er at de får i gang et kollektivt angrepsspill, at de får i gang en spiller som putter minst 15 mål, at \'stjernene\' tar tak, at 4-5 av spillerne blir mindre \'byløver\' og mer proffe fotballspillere»..., skrev Davidsen i et e-postintervju på Vålerenga-supporternes hjemmeside, vpn.no, sist uke.

-  Liten klan

Davidsen, som er leder for topptrenerkomiteen i Norges Fotballforbund, mener det finnes Vålerenga-spillere som har fått et rykte på seg for å fly mye på byen.

-  De aller fleste spillerne er gutter som trener og gjør slik de skal, men det er en «liten klan» som har fått et rykte om å fly på byen. Og det er ikke så greit, sier Davidsen til Dagbladet

-  Dette er et rykte som går i og rundt Vålerenga-miljøet. Hvis jeg tar feil, så er det hyggelig, men jeg er ikke så sikker på at jeg tar feil, sier den tidligere VIF-treneren som ikke ønsker å navngi spillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer