Hyller trenerduoen:

- Blir svett

Manchester City hadde ikke vunnet siden seriestarten, men kunne endelig juble igjen etter en knepen 1-0 seier mot Arsenal lørdag kveld. Brede Hangeland roser trenerduoen for den taktiske affæren på Etihad lørdag.

<strong>HYLLES:</strong> Brede Hangeland hyller de to trenerne etter lørdagens 1-0 seier til Manchester City mot Arsenal. Alex Livesey/Pool via AP
HYLLES: Brede Hangeland hyller de to trenerne etter lørdagens 1-0 seier til Manchester City mot Arsenal. Alex Livesey/Pool via AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City - Arsenal 1-0 (1-0). Følg Dagbladets fotballsending lørdag fra klokken 20.00

Pep Guardiola tok lørdag kveld i mot sin tidligere assistent Mikel Arteta på Etihad i Manchester. Og det endte med jubel for læremesteren.

Manchesters lyseblå helter har hatt en tøff start på sesongen og står med bare syv poeng etter ett tap, én uavgjort og én seier på sesongens første tre kamper.

Dermed var det viktig for City å slå tilbake med en ny trepoenger etter to kamper uten seier i Premier League.

Peps tidligere assistent Arteta har derimot fått en bedre start på sesongen med sine undersåtter og står med tre seire på fire kamper.

På Etihad lørdag kveld var det en tett og jevn affære mellom de to managerne. Etter kampen roste TV 2s fotballekspert Brede HAngeland den taktiske kampen de to trenerne leverte.

- Jeg klarte nesten ikke se hva trenerne holdt på med, så komplisert var det. Det er så taktisk høyt nivå på det de holder på med disse her, at man blir litt svett av å se på det, sa Hangeland i pausen.

Men etter drøye tjue minutter tok hjemmelaget ledelsen. Raheem Sterling var usikker før start, men testene før kampen var gode og kantspilleren kunne starte.

Det var nok Guardiola fornøyd med for Sterling sendte hjemmelaget i ledelsen på en retur fra Phil Foden etter 20 minutter.

Det var en jevnspilt affære på Etihad og lite skilte lagene i andreomgang. David Luiz som kom inn for Rob Holding etter at sistnevnte måtte ut med skade på oppvarmingen, var nære å doble ledelsen for City med et selvmål.

Luiz var farlig nære å styre et innlegg fra João Cancelo i eget mål, men slapp med skrekken. Dermed endte det 1-0 og City tok sin første trepoenger etter seriestarten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer