Marit Bjørgen:

Blir TV 2-ekspert

Marit Bjørgen blir TV 2s langrennsekspert under VM i Oberstdorf.

TV 2-EKSPERT: Marit Bjørgen. Foto: Jil Yngland / NTB
TV 2-EKSPERT: Marit Bjørgen. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marit Bjørgen blir ekspert hos TV 2 under VM i Oberstdorf. Sammen med anker Siri Nilminie Avlesen-Østli kommer Bjørgen til å følge VM tett fra sofaen hjemme i Oslo, skriver kanalen i en pressemelding tirsdag.

- Det kommer til å være mye engasjement, følelser, meninger, nervøsitet og sikkert også litt frustrasjon fra meg, forteller Bjørgen i pressemeldingen.

Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen er glad for å ha fått med seg Bjørgen på laget under VM.

- Vi er stolte over å ha tidenes VM-medaljør på laget. Marit Bjørgen har unik innsikt og erfaring, og brenner for skisporten. Det blir fag og følelser i skjønn forening, forteller Jansen Hagen i TV 2.

COMEBACK: Marit Bjørgen forteller om hvorfor hun nå gjør comeback i langrennssporet på besøk hos NRKs Anne Lindmo. Video: Lindmo, NRK. Vis mer

TV 2 Sporten sier de har som mål å alltid ha en engasjerende, relevant og interessant dekning av de store sportsbegivenhetene - uansett om kanalen har rettighetene eller ikke.

- Med den store oppmerksomheten som følger et ski-VM er Marit Bjørgen perfekt match, forteller Jansen Hagen videre.

I fjor ble det klart at Marit Bjørgen også gjør comeback i skisporet og skal delta i årets utgave av Vasaloppet. Dette er det første langrennsløpet hun konkurrerer i siden hun la opp i 2018.

- Jeg ble litt inspirert da jeg fikk en forespørsel fra Team Ragde. Jeg var ikke så vanskelig å be, fortalte Bjørgen under en Lindmo-sending i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer