Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Blir vanskelig å finne spillere som er bedre enn de vi har

Kenny Dalglish legger lista høyt for spillerkjøp.

HAR LEVERT VARENE FOR DALGLISH: Kenny Dalglish er så fornøyd med hva de nåværende Liverpool-spillerne har levert siden januar at det må verdensklassespillere til for å handle i sommer. - Det vil være respektløst overfor de nåværende spillerne om vi ikke kikket på øverste hylle, sier han. Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA
HAR LEVERT VARENE FOR DALGLISH: Kenny Dalglish er så fornøyd med hva de nåværende Liverpool-spillerne har levert siden januar at det må verdensklassespillere til for å handle i sommer. - Det vil være respektløst overfor de nåværende spillerne om vi ikke kikket på øverste hylle, sier han. Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA Vis mer

Kenny Dalglish har midler tilgjengelig til å styrke Liverpool-stallen, men skotten sier han kun vil foreta kjøp som vil styrke laget betydelig.

- Dersom vi henter noen, så er det spillere som må være bedre enn dem vi allerede har, og det blir en vanskelig utfordring å finne dem, sier Dalglish.

Liverpool-manageren er kjent for å «bygge opp» sine spillere, og det er akkurat hva skotten gjør foran sesongavslutningen mot Aston Villa.

- Spillerne vi ser på må være av øverste nivå, fordi de spillerne vi allerede har her har gjort det så bra siden januar, mener Dalglish.

Han kom tilbake som manager på Anfield midt i januar etter at Roy Hodgsons skrekkstart fikk eierne til å foreta drastiske endringer.

- Det vil være respektløst overfor de nåværende spillerne om vi ikke kikket på øverste hylle. Vi har hatt en flott avslutning på sesongen. Det skal legges ned mye jobb i sesongoppkjøringen. Så får vi ta det derfra, sier mannen som ledet Liverpool til klubbens 18. og hittil siste ligagull i 1990.

Nye ansikter I januar hentet klubben Luis Suárez og Andy Carroll for 57,8 millioner pund. Flere spennende spillere som Eden Hazard, Ashley Young og Sergio Agüero, er koblet til Liverpool den siste tiden.

- Selv om det kan påvirke dem, så forventer spillerne at det kommer nye ansikter hit og gir oss et løft. Det vil skje, og de vet det vil skje. Dersom vi kan få inn noen kvalitetsspillere sammen med dem vi allerede har, så vil det hjelpe alle. Det hjelper alltid med friskt blod i garderoben, mener Dalglish.

Han må klare seg uten Steven Gerrard, Daniel Agger, Martin Kelly og Fabio Aurelio i søndagens kamp.

Ingen Houllier For Aston Villa mangler ventelig manager Gérard Houllier. Han har vært alvorlig syk og er neppe til stede på Villa Park. Franskmannen trente tidligere Liverpool.

Gary McAllister, Houlliers assistent, vil lede Aston Villa som må klare seg uten Jean Makoun. 27-åringen har reist hjem til Kamerun etter at familien har vært involvert i en dramatisk bilulykke.

(NTB)

KREVER KVALITET: Kenny Dalglish. Foto:  REUTERS/Phil Noble
KREVER KVALITET: Kenny Dalglish. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media