Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hegerberg nær ny kontrakt med Lyon

Blir verdens best betalte kvinnelige fotballspiller

Ada Hegerberg skriver snart under en ny Lyon-kontrakt, erfarer NRK.

GODT BETALT: Ifølge NRK er Ada Hegerberg nær å skrive under en lukrativ ny kontrakt med Lyon. Foto: REUTERS/Gleb Garanich/NTB scanpix
GODT BETALT: Ifølge NRK er Ada Hegerberg nær å skrive under en lukrativ ny kontrakt med Lyon. Foto: REUTERS/Gleb Garanich/NTB scanpix Vis mer

Hegerberg har vært en enorm scoringsmaskin for Lyon de siste årene. Hun har vært helt sentral i klubbens suksess både hjemme i Frankrike og i mesterligaen. Kilder forteller til NRK at 22-åringens nye kontrakt vil vare fram til 2021.

De økonomiske betingelsene skal være på et nivå som kvinnefotballen aldri har sett makan til tidligere.

- Lyon er det beste laget jeg kan spille for. Jeg har vært her i fire år, har gitt hundre prosent for laget og klubben, og jeg får nå tilbake for det, sier Hegerberg til NRK.

Hun ønsker ikke å kommentere kanalens opplysninger om den nye avtalen. Det samme gjelder hennes agent Alan Naigeon og Lyons mediesjef Olivier Blanc.

Hegerberg har vunnet den gjeveste europacupen tre år på rad med Lyon. Hun satte sesongrekord da hun gjorde sitt 15. mesterligamål i finalen. Da ble Wolfsburg slått 4-1 etter ekstraomganger. Totalt scoret hun 53 mål denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media