- Blir ydmyket av Wenger

Misfornøyd Arsenal-keeper.

• Direkte 20.45: Alle kveldens Champions League-kamper

Jens Lehmann er ikke fornøyd med å bli satt på benken av Arsène Wenger. Den tyske målvakten vil tilbake i førsteelleveren så raskt som mulig.

Den tyske keeperen har slitt med problemer i akillessenen og en skade i albuen, men var tilbake i trening igjen forrige uke.

Men i lørdagens kamp mot Bolton fant ikke Arsenal-manager Arsène Wenger plass til Lehmann i troppen. Polske Lukasz Fabianski tok plassen på sidelinjen, mens Manuel Almunia voktet målet.

- En dag føler jeg kanskje for å snakke om det, sa Lehmann i et intervju til tysk TV.

- Men for øyeblikket velger jeg å svelge det hele som en del av ydmykelsen. Men jeg synes ikke, og dette er ment til min kjære manager, at man skal ydmyke en spiller for lenge, fortsatte han.

Lehmann vant UEFA-cupen i 1997 med Schalke, seriemesterskapet i 2002 med Borussia Dortmund og den engelske eliteserien med Arsenal i 2004.

- Jeg er overbevist om at jeg skal spille igjen. Jeg har vært i denne situasjonen før, og vet hva de andre forventer av en keeper, sa han.

VIL SPILLE: Den tyske landslagskeeperen Jens Lehmann er ikke spesielt fornøyd med å slite benken i Arsenal. Foto: AFP
VIL SPILLE: Den tyske landslagskeeperen Jens Lehmann er ikke spesielt fornøyd med å slite benken i Arsenal. Foto: AFP Vis mer

(NTB)