- Blir ydmyket av Wenger

Misfornøyd Arsenal-keeper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Direkte 20.45: Alle kveldens Champions League-kamper

KVELDENS KAMPER

Gruppe E:
Stuttgart – Lyon

Stuttgart uten seier i Champions League på fem kamper, Lyon med seks kamper uten seier. Gjestene trives på tysk jord. Tre strake seirer (Leverkusen, Bayern M., Werder Bremen).

Rangers – Barcelona
Pene tall for Rangers. 13 hjemmekamper på rad i europacupene uten tap (holdt nullen i seks), men uten seier siste sju kamper mot spansk motstand. Barcelona har holdt nullen i ti av 15 siste kamper i Champions League. Kun to seirer på tolv kamper mot skotsk motstand. Barca sliter med skader. Deco, Toure, Zambrotta, Marquez og Eto’o alle ute.

Gruppe F:
Dinamo Kiev – Manchester United

Ni Champions League-kamper på rad uten seier for Kiev. United har kommet hjem med 0-0 i alle sine tre bortekamper mot lag fra det tidligere Sovjetunionen. United mangler Saha, Neville og Hargreaves, mens Vidic er tvilsom.

Roma – Sporting Lisboa
Roma ubeseiret i sine elleve siste kamper på eget gress i europacupene. Sporting sto med ti strake bortekamper i mesterligaen uten seier før 2-1-seieren mot Dinamo Kiev sist. Lisboa-gjestene mistrives på italiensk jord: Null seirer på elleve forsøk.

Gruppe G:
CSKA Moskva – Inter

Fem kamper i Champions League uten seier for CSKA. Har gått målløse av banen i hele 11 av 17 kamper. Vertene mangler førstekeeper Akinfejev. Carvalho tvilsom. Inter trøbler borte. Kun én av ni siste i mesterligaen er vunnet, men trives mot russisk motstand (kun ett tap på ti kamper). Får Cordoba tilbake, men Maicon, Burdisso og Chivu alle suspendert her. Adriano (matchvinner i helgen) kan ikke spille mesterliga. Materazzi skadet.

PSV Eindhoven – Fenerbahce
PSV har tapt tre av sju siste hjemmekamper i Champions League, men seks seirer av seks mulige hjemme mot tyrkisk motstand i europacupsammenheng. Sju kamper uten tap i Europa for Fenerbahce, men ni av elleve siste bortekamper i mesterligaen er endt med tap.

Gruppe H:
Sevilla – Steaua Bucuresti

Sevilla med knalltall hjemme. Kun én av 36 hjemmekamper i Europa er endt med tap. Kun to seirer siste 19 Champions League-kamper for Steaua. Har tapt sju av åtte kamper på spansk jord. Eneste seier kom mot Sevillas byrival Betis (3-0) for to år siden.

Arsenal – Slavia Praha
Arsenal har vunnet sine fire kamper i Champions League (inkl. kvalifisering) uten å slippe inn mål så langt. Seks av seks seire i tidligere møter med Slavia. Gjestene med to tidligere besøk i England. Begge endte med tap (Tottenham 0-1, Leeds 0-3).

Jens Lehmann er ikke fornøyd med å bli satt på benken av Arsène Wenger. Den tyske målvakten vil tilbake i førsteelleveren så raskt som mulig.

Den tyske keeperen har slitt med problemer i akillessenen og en skade i albuen, men var tilbake i trening igjen forrige uke.

Men i lørdagens kamp mot Bolton fant ikke Arsenal-manager Arsène Wenger plass til Lehmann i troppen. Polske Lukasz Fabianski tok plassen på sidelinjen, mens Manuel Almunia voktet målet.

- En dag føler jeg kanskje for å snakke om det, sa Lehmann i et intervju til tysk TV.

- Men for øyeblikket velger jeg å svelge det hele som en del av ydmykelsen. Men jeg synes ikke, og dette er ment til min kjære manager, at man skal ydmyke en spiller for lenge, fortsatte han.

Lehmann vant UEFA-cupen i 1997 med Schalke, seriemesterskapet i 2002 med Borussia Dortmund og den engelske eliteserien med Arsenal i 2004.

- Jeg er overbevist om at jeg skal spille igjen. Jeg har vært i denne situasjonen før, og vet hva de andre forventer av en keeper, sa han.

<b>VIL SPILLE:</b> Den tyske landslagskeeperen Jens Lehmann er ikke spesielt fornøyd med å slite benken i Arsenal. Foto: AFP
VIL SPILLE: Den tyske landslagskeeperen Jens Lehmann er ikke spesielt fornøyd med å slite benken i Arsenal. Foto: AFP Vis mer

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer