Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blødende Kulbeck sendt til sykehus

Alpinisten Ole Magnus Kulbeck skadet seg i forbindelse med utfortrening i Val Gardena. Han ligger nå på sykehus i Innsbruck.

Der blir Kulbeck behandlet for kuttskader over det ene øyet.

- Så vidt jeg forstår er det ikke en alvorlig skade, men Ole Magnus får juleferie nå. Han står over rennene som gjenstår før jul og kjører heller ikke i Bormio i romjula, men satser på å være tilbake i et europacuprenn i Bad Kleinkirchheim på nyåret, sier alpinsjef Atle Skårdal til NTB.

Meningen er at Kulbeck skal trene hjemme i Norge i romjulen sammen med andre norske verdenscupalpinister som heller ikke er med i utforrennet i Bormio.

Skårdal forteller at Ole Magnus Kulbeck var maksimalt uheldig da han pådro seg skaden.

Blodet sprutet

- Han hadde skiene på skuldra da han skled nedover på skistøvlene for å finne bedre underlag. Plutselig falt han og fikk den ene skien i øyebrynet.

Kulbeck ble først sydd hos en lokal lege i Val Gardena.

- Men etter et par timer begynte såret å blø kraftig. Dette var like ved tinningen. Blodet sprutet ut. Det så veldig dramatisk ut. Derfor ble det bestemt at Ole Magnus skulle sendes til sykehus, sier Skårdal.

Skårdal sier også at han stort sett er fornøyd med utfortreningen i Val Gardena.

- Aksel Lund Svindal og Lasse Kjus er godt med, mens Kjetil André Aamodt og Bjarne Solbakken fortsatt har en del å gå på. Jeg er optimist foran helgens to renn i utfor og super-G, sier Skårdal til NTB.

<B>UHELDIG PÅ TRENING I DAG: Den norske alpinisten på sykehus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media