Blodet fosset da VIF-spiller traff Reichenberg i ansiktet

Stephenson uheldig da sølvet glapp for Vålerenga.

RETT I FLEISEN: Shay Stephenson traff Alexander Reichenberg i ansiktet i denne duellen. Ved første øyekast så det ikke bra ut, men reprisene viste at Stephenson traff skaftet til Reichenberg og da mistet kontroll over kølla. Foto: TV 2 Sumo
RETT I FLEISEN: Shay Stephenson traff Alexander Reichenberg i ansiktet i denne duellen. Ved første øyekast så det ikke bra ut, men reprisene viste at Stephenson traff skaftet til Reichenberg og da mistet kontroll over kølla. Foto: TV 2 SumoVis mer

(Dagbladet): Kampen mellom Vålerenga og Lillehammer fikk en dramatisk avslutning i går kveld.

Bare minuttet før slutt - på stillingen 1-1 - var Shay Stephenson og Alexander Reichenberg i en duell ved vantet. Stephenson strakk ut kølla og traff Reichenberg rett i ansiktet, skriver TV 2.

- Oi!, utbrøt TV2s ekspertkommentator Geir Hoff.

- Nei, nei, nei, det der er grisespill, sa kommentator Morten Langli.

Blodet fosset over isen fra ansiktet til Reichenberg, og Lillehammer-spilleren måtte gå av banen for å få medisinsk assistanse. TV-bildene talte ikke først i favør Stephenson, men Hoff vurderte situasjonen slik etter å ha sett det i sakte film:

BLODIG: Slik så det ut på isen etter angrepet. Foto: TV 2 Sumo
BLODIG: Slik så det ut på isen etter angrepet. Foto: TV 2 Sumo Vis mer

- Hvis du ser på nedre delen av bladet på kølla, så treffer den skaftet (til Reichenberg) og går rett opp i ansiktet på Reichenberg, sa Hoff.

VIDEO: Hos TV 2 Sporten kan du se video av situasjonen.

Stephenson fikk en fem minutters utvisning i kampen, men dommerne valgte også å dømme «video» som betyr at de vil se situasjonen på nytt etter kampen for å vurdere om de skal straffe spilleren ytterligere.

Utvisningen til Stephenson ble imidlertid skjebnesvanger for «Enga». Lillehammer scoret 19 sekunder før full tid og vant 2-1. Samtidig gjorde Lørenskog jobben mot Stjernen (vant 6-5). Det betyr at sølvet i Get-ligaen glapp for Enga.

Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knudsen var illsint, og marsjerte rett i garderoben.