Blodet rant og nesa var brekt - men Georgia fortsatte kampen som om ingen ting hadde skjedd

Døpt til «rugbyens krigsgudinne» etter kampen.

(Dagbladet): Georgia Page er kanskje ikke den du ønsker å møte i en mørk bakgate. Hvertfall ikke om hun er irritert. 

For etter innsatsen under rugbykampen mot Notre Dame har hun ikke bare fått nytt kallenavn - men også en haug med nye fans. 

Brakk nesa - fortsatte kampen Georgia Page, har etter kampen blitt døpt «Rugby's War Goddess», eller på norsk: «rugbyens krigsgudinne». 

Under kampen mellom Page sitt lag, Lindenwood, og Notre Dame, presterte hun å få nesa si brekt på to ulike steder i den aller første taklingen i kampen - i collegeserien for syver-rugby. 

Folk flest ville nok ha forlatt kampen etter å ha brekt nesa, men Page fortsatte, og satte kort tid etter inn to harde taklinger på motstanderne. 

Se tøffe Georgia i videovinduet over!

Fikk rugby-stipend Page forteller selv til Athletes Talk at hun bare brukte et kort sekund på å konstatere at nesa fortsatt satt fast til ansiktet, og at hun skjønte umiddelbart at den var brekt. 

- Jeg vart kjapt borti nesen og konstaterte at den fortsatt var der. Så jeg reiste meg opp og tenkte at det ikke var så fælt. Men så viste det seg jo at jeg hadde et brudd på siden under øyet, et brudd på oversiden av nesen, og jeg hadde et kutt i ansiktet også. Så jeg blødde fra flere ulike steder i ansiktet, forteller Georgia Page til Athletes Talk - og legger til at det i ettertid føltes som om tyve personer hadde slått henne i ansiktet. 

Etter kampen har videoen av den australske rugbyspilleren gått sin seiersgang i sosiale medier. Det er kun et år siden at Georgia Page var student hjemme i Lismore, Australia, hvor hun ble plukket opp av en amerikansk trener - og fikk stipend for å dra til USA for å spille college-rugby. 

Hovedpersonen selv tar all oppmerksomheten med knusende ro. 

- For meg er dette måten man spiller rugby på. Men amerikanerne er ikke så  vant til det, tror jeg. Jeg reiste meg bare, og fortsatte å spille. Jeg gjorde bare jobben min for laget, sier Georgia Page.