- Blodet sluttet aldri å renne

Katrine er glad det var nesa og ikke øyet som ble truffet.

LYON (Dagbladet.no): Norge - Angola 32-26. Da en ball smalt i ansiktet til Katrine Lunde Haraldsen etter 20 minutter i VM-åpningen, fryktet hun det verste i noen tideler.

For det er ikke mer enn noen uker siden hun fikk en ball i øyet, og ble satt ut av spill.

- Heldigvis gikk ballen bare i nesa denne gangen. Jeg fikk ballen i øyet to ganger på to dager tidligere i høst, så det hadde vært verre, sier målvakten til Dagbladet.no.

Kunne spilt tidligere

Mens de andre jentene kontrollerte det meste mot Angola, lå hun på sidelinja og fikk behandling av landslagslege Terje Halvorsen. Problemet var alt blodet.

- Blodet sluttet ikke å renne, og selv om det var vondt, var det blødningen som gjorde at jeg ikke kunne spille. Hvis det hadde stoppet tidligere, kunne jeg nok gått på banen igjen.

Terese Pedersen kom inn for Viborg-spilleren, og spilte seg godt opp etter pause. De ti siste minuttene sto Lunde Haraldsen mellom stengene igjen.

- Det er ikke så vondt nå lenger og jeg vil være kampklar igjen mandag. Det var et hardt skudd, men jeg har ikke pådratt meg noe brudd.

- Blodet sluttet aldri å renne

Katrine Lunde Haraldsen er fornøyd med to poeng og seier i åpningskampen, men mener de har en del å rette på.

- Vi gjør en del tekniske feil og jeg skulle gjerne hatt flere redninger selv, sier hun.

FRYKTET FOR ØYET: Da ballen traff Katrine Lundes ansikt 10 minutter før pause, fryktet hun at det var øyet som hadde fått smellen. «Heldigvis» gikk det hardest ut over nesa - som ikke ville slutte å blø. Foto: SCANPIX
FRYKTET FOR ØYET: Da ballen traff Katrine Lundes ansikt 10 minutter før pause, fryktet hun at det var øyet som hadde fått smellen. «Heldigvis» gikk det hardest ut over nesa - som ikke ville slutte å blø. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>KOM PÅ BANEN IGJEN:</B> Katrine Lunde Haraldsen entret banen igjen et stykke ut i 2. omgang.