Giro d'Italia-åpningen:

Blodig Froome foran Giro d'Italia-åpningen

Veltet på trening foran tempo-åpning.

VELTET: Chris Froome bar tydelig preg av velten som skjedde under trening på temposykkelen foran starten av Giro d'Italia, fredag ettermiddag. FOTO: AFP/Luk Beines
VELTET: Chris Froome bar tydelig preg av velten som skjedde under trening på temposykkelen foran starten av Giro d'Italia, fredag ettermiddag. FOTO: AFP/Luk Beines Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Bildene nederlandske NOS, belgiske Sporza og spanske Marca har publisert levner ingen tvil: Chris Froome har vært nedpå i forberedelsene til den 9,7 kilometer lange tempoetappen under Giro d'Italia-starten i Jerusalem.

På bildene fra dagens trening har han med opprevet sykkelshorts, og et blodig kutt på skinka. Han pådro seg også skrubbsår på ryggen og det rant blod fra det ene kneet.

Han ble også observert haltende ute i løypa, da han mottok hjelp med sykkelen fra en servicemann fra Team Sky.

Se bildet fra Sporza-profilen Renaat Schotte her:

- Siutsou og López også nede

Fra Jerusalem melder NOS-journalisten Raymond Kerckhoffs at Kanstantsin Siutsou (Bahrain-Merida) skal ha veltet og brukket kragebeinet.

Rapportene er foreløpig ikke bekreftet av Bahrain-Merida, men det vil i så fall bety at den 101. utgaven av Giro d'Italia er over for hans del.

Også Miguel Angel López skal ha vært nede. Det melder La Gazzetta dello Sport. Colombianeren har blant forhåndsfavorittene til å vinne sammenlagt, men er ikke kjent for sine tempoegenskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer