Veltet ut av Tour of Oman:

Blodig Kristoff sto av i Oman

Heldigvis slapp 31-åringen unna bruddskader etter velt.

Fontenay-Le-Comte, Frankrike 20180707.
Alexander Kristoff (NOR) i mål etter  den sure fjerdeplassen på første etappe i Tour de France i Fontenay-Le-Comte lørdag.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Fontenay-Le-Comte, Frankrike 20180707. Alexander Kristoff (NOR) i mål etter den sure fjerdeplassen på første etappe i Tour de France i Fontenay-Le-Comte lørdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): En massevelt fire mil unna mål på den siste Tour of Oman-etappen, ble det siste vi så av Alexander Kristoff under etapperittet.

31-åringen sto av kort tid etter på grunn av massevelten. Han ble fraktet til legeteltet i målområdet der han ble behandlet for kuttskader

- Jeg må sy, men det er ingen brudd, kan Alexander Kristoff berolige procycling.nos lesere med.

DFSLDLFDFSLSDFLDSFLDSLFDFS

Da nordmannen tok telling var det kamp om posisjoner på vei opp den siste bakken før de avsluttende rundene i utkanten av Muscat. Domenico Pozzovivo, andremann i sammendraget før etappen, var også blant rytterne som fikk hard medfart.

- – Jeg satt nok litt for langt framme, for jeg hadde egentlig tenkt å sitte helt bakerst for å slappe av. Jeg klarte ikke å bremse ned for de som velta, så jeg datt midt i mølja. Jeg kutta meg opp på underarmen, sannsynligvis på noen andres skivebremser, forteller Kristoff til procycling.no.

Kristoff har vunnet spurten i Matrah Corniche de siste tre åra, men i år var det Giacomo Nizzolo (Team Dimension Data) som kunne juble etter målgang.

Det neste rittet på planen hans er UAE Tour i neste uke og 31-åringen opplyser til procycling.no at han regner med å stille til start der.

Hvis du vil lese mer om den 6. etappen av årets Tour of Oman, finner du flere detaljer på sykkelnettstedet procycling.no!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer