Blodig lærepenge

PARIS (Dagbladet): Fire runder inn i VM-kampen begynte Thomas Hansvoll (27) å tvile. Venstrearmen, som er hans farligste våpen, føltes nummen. Og derfra og inn gjorde han stort sett alt galt. Og tapte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ikke kreftene som sviktet - det var vettet, sier Thomas Hansvoll til Dagbladet etter tolvrunders kampen mot Bruno Girard.

- Det er en del ting jeg nå i ettertid skulle ønske jeg hadde gjort annerledes. Men sånn er det - jeg fikk en lærepenge. Jeg gjorde ikke nok da jeg hadde sjansen.

Den første muligheten til å stjele WBA-tittelen i lett tungvekt kom allerede i første runde. Sammen med den andre og den tredje. Thomas Hansvolls tre første venstretreffere innenfor de første minuttene rystet nemlig Bruno Girard. Og de rystet ham så mye at det ville vært over om et av dem hadde fått den oppfølgingen som skaper en mester.

- Jeg ble kanskje litt overrasket. Jeg følte han ble rystet første gangen jeg traff ham. Men hvorfor jeg ikke gjorde mer - nei, det kan du spørre om.

Gikk rett i fella

Etter to runder så fortsatt Hansvoll ut som en blivende verdensmester. Etter fire - da Girard var kommet i gang - liknet han mest på en bokser uten tro.

- Thomas begynte å tvile, sier Steffen Tangstad, som var borte i ringhjørnet mellom hver runde. - Jeg sa at han måtte begynne å tenke på å vinne runde for runde - og ikke bare satse på å slå avgjørende bomber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer