Blodig oppgjør mot dansker

Landslagsspiller og kaptein Monica Sandve fikk en trøkk i ansiktet og ble sendt til legevakta da Nordstrand møtte Viborg.

(Dagbladet.no): Oppgjøret som Nordstrand vant knepet 26-25 over danske Viborg, var første av to kamper i semifinalen i europacupen i håndball for kvinner.

Kolliderte

Dramaet i kampen var uten tvil klubbkaptein Monica Sandve skade et stykke ut i første omgang. Den erfarne 30-åringen, som til daglig jobber i politiet, tok i mot en pasning, snuidde seg brått og kolliderte med en dansk motspiller. Hun gikk rett i gulvet og blodet fosset fra ansiktet hennes.

Masse blod

Kampen ble avbrutt og mens Monica Sandve lå nede i flere minutter etterlyste kampens speaker lege blant publikum. Hun ble så kjørt til legevakten for behandling.

Skaden kan nok virke styggere en den trolig er. Monica Sanve kunne gå av banen for egen maskin, godt støttet av lagvenninner og trener Ivica Rimanic. Området på banen der Sandve hadde ligget måtte vaskes og tørkes før kampen kunne blåses igang igjen.

Fulgte hverandre

Nordstrand tok en knapp ledelse tidlig i kampen, men ble raskt hentet inn av danskene. Siden gikk det vekslende mellom de to lagene til kampen ble blåst av. Da hadde Oslo-klubben laget et mål mer enn danskene.

Returkampen i EHF-cupens semifinale spilles i Danmark lørdag 24. april. Nordstrand håper at lagets kaptein er friskemeldt og spilleklar til da.

SLÅTT UT:</B> Monica Sandve fikk et stygt kutt i panna etter møtet med en dansk motspiller. Hun har trolig pådratt seg en svak hjernerystelse opplyser klubben.