Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blodig revansj for Tore Reginiussen

Da Rosenborg slet med å få hull på byllen stod en blodig og forslått Tore Reginiussen frem og fikk revansjert fjorårets stygge skade.

MATCHVINNER: Rosenborgs Tore Reginiussen .
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
MATCHVINNER: Rosenborgs Tore Reginiussen . Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Rosenborg - Aalesund 1-0

LERKENDAL (Dagbladet) Han røk akillesen og mistet nesten hele fjorårssesongen i første serierunde mot Aalesund i fjor.

I dag fylte Tore Reginiussen 30 år og satte inn 1-0 etter en trippelsjanse 69 minutter ut i kampen.

RBK-stopperen hadde spilt en god kamp - og blitt knocket helt ut av albuen til Franck Boli tidlig i 2. omgang. Da lå han lenge nede mens blodet fosset, men ble plastret opp, fikk ny drakt og fortsatte jakten på revansje for fjoråret.

Og den kom altså etter en dødball hvor RBK-stopperen til slutt fikk satt foten på ballen og sendt den i nettet.
Jubelen var enorm og etterpå måtte Reginiussen nok en gang av banen for å få nye plaster i sin blødende nese.

Slet lenge I første omgang slet Rosenborg voldsomt med å få ballen forbi banens beste spiller, Andreas Lie. Aalesund-keeperen hadde flere tigersprang som hindret Rosenborg-mål og det var smått utrolig at det stod 0-0 til pause.

Christian Gytkjær, Anders Konradsen, Mike Jensen, Fredrik Midtsjø, Pål Andre Helland og Matthias Vilhjalmsson prøvde seg alle, men ingen klarte å få ballen i nettet bak Andreas Lie.

Aalesund på sin side skapte absolutt ingenting de første 43 minuttene, før Franck Boli fikk en stor sjanse. Alene med keeper nølte han imidlertid så lenge at skuddet til slutt ble blokkert.

Kjempesjanser 2. omgang fortsatte som den første. Aalesund lå svært dypt i banen og de brukte så lang tid de kunne på hver dødball.
Men det sprakk altså til slutt, og lettelsens jubel eksplodert på et godt besøkt Lerkendal stadion.

Siste 20 minuttene av kampen hadde Rosenborg flere gedigne sjanser til å sette inn 2-0, og aller nærmest var Anders Konradsen med et kjempeskudd som smalt i tverrligger.

Franck Boli hadde også en mulighet alene med Andrè Hansen, men igjen misset Aalesund-spissen. Bjørn Helge Riise kunne berget ett poeng i siste sekund, men skuddet ble slått til corner.

PS! John Arne Riise startet for første gang en seriekamp for Aalesund, som defensiv midtbanespiller. Riise var lite synlig og ble byttet ut kvarteret før slutt.

Hele Norges coronakart