Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord - Odd 1-1

Blodig Samuelsen:
- Skled på tennene inn i mål

Tabelljumbo Sandefjord tok ledelsen mot Odd, men nok en gang glapp trepoengeren for de blåkledde etter 1-1-kampen i Eliteserien lørdag.

BLODIG: Jone Samuelsen skled på tennene inn i mål. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
BLODIG: Jone Samuelsen skled på tennene inn i mål. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre minutter gjensto av oppgjøret da Espen Ruud la ballen inn på tvers i feltet. Jone Samuelsen var helt alene i feltet, og han stupte framover i et merkelig forsøk på skorpionspark. Ballen gikk langt over, og Samuelsen fikk et ublidt møte med gressmatta i Sandefjord.

- Jeg spiser litt grus inne i 16-meteren der. Jeg gjorde det jeg kunne, men så sklir jeg på tennene inn i mål, sier Samuelsen til Eurosport etter kampen.

Han hadde fått sår av smellen, og blødde i ansiktet da han ble intervjuet.

- Det var litt vanskelig, jeg kunne kanskje ha holdt igjen løpet, sier Samuelsen.

Dårlig Odd-start

Samuelsen og Odd leverte en svak 1. omgang, og Sandefjord gikk til pause med en 1-0-ledelse.

Pontus Engblom headet ballen inn mot mål, og i feltet var Ruben «Rufo» Herraiz Alcaraz høyest. Han vant duellen mot Odd-keeper Viljar Myhra, og ga Sandefjord ledelsen etter 39 minutter.

- Vi har vært forferdelig skuffende. Det er et høyt press som ikke ligner grisen. Det holder ikke mot bedriftsfotball engang. Jeg er skuffet og forbannet, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport i pausen.

Selvmål

Etter hvilen fikk han det som han ville. Kun åtte minutter var spilt av 2. omgang da innbytter Stefan Mladenovic ble spilt fri på venstrekanten. Han slo et innlegg hardt inn, og keeper Eirik Holmen Johansen slo ballen rett ut i feltet. Der var Jone Samuelsen, som satte inn 1–1 via beinet på Marc Valles.

Både Sandefjord og Odd jaktet seieren, og i sluttminuttene åpnet det seg virkelig i Sandefjord. Samuelsen brente en gigantmulighet, men også Sandefjord kunne ha tatt seieren. Likevel endte det 1–1.

- Vi er ikke så gode i forhold til det vi kan være. Vi hever oss, men du må slå Sandefjord borte om du skal være et topplag, sier Fagermo.

Fire uavgjort på rad

Sandefjord står med 15 poeng etter fire strake uavgjort. Opp til trygg plass er det åtte poeng før søndagens kamper. Odd ligger som nummer seks med 34 poeng.

- Jeg er stolt av guttene. De jobber hardt og har troen til siste minutt, sier Sandefjord-trener Martí Cifuentes til Eurosport.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!