Blodig triumf

To minutter og tjueto sekunder inn i den sjette runden ville ikke ungarske Gabor Halasz (24) mer. Blodet rant og Thomas Hansvoll (28) hadde slått de første slagene mot en ny VM-kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Men overbevisende var det ikke. Langt ifra. Og den første til å innrømme det var WBOs nye interkontinentale mester; Thomas Hansvoll.

- Resultatet er alltid det viktigste i boksing, sier han til Dagbladet.

- Det finnes ikke noe som heter sølv i boksing. Men han var vanskelig å bokse mot - det ble veldig mye klenging og skalling. Sånn sett ser jeg at det ikke ble noen stor boksekamp.

Ferdigbokset

I fire runder - etter å ha påført Halasz et kutt over den venstre øyet i den første runden og ett over det høyre i runde nummer to - satset Thomas Hansvoll alt på sin voldsomme venstre. Det var uklokt. Han ble statisk i boksingen, fant ikke rytmen, og i ringhjørnet sto trener Harald Svendsen og maste på kroppsslag, kroppsslag og atter kroppsslag. Og da beskjeden nådde fram mellom den fjerde og femte runden var Gabor Halasz en ferdigbokset mann.

Etter det første skikkelig kroppsslaget handlet alt om tid.

- Stemmer, sier Thomas Hansvoll.

- Han var ferdig da jeg begynte å gå mot kroppen. Og jeg vil ikke unnskylde meg sjøl om jeg kunne gjort mye annerledes i denne kampen, men oppkjøringa med dopingbeskyldningene og alt maset rundt har ikke vært den beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer