Ut mot kritikerne:

- Blokker meg!

Den svenske stjerna tar et oppgjør mot kvinner som reagerer på det hun legger ut i sosiale medier.

STJERNE: Khaddi Sagnia reager på alle hatkommentarene hun får når hun viser hud i sosiale medier. Foto: Ian Stephen / ProSports / Shutterstock
STJERNE: Khaddi Sagnia reager på alle hatkommentarene hun får når hun viser hud i sosiale medier. Foto: Ian Stephen / ProSports / Shutterstock Vis mer
Publisert

Svenske Khaddi Sagnia (28) er Sveriges beste lengdehopper på kvinnesiden. I midten av juli er hun et av Sveriges største medaljehåp når VM i friidrett blir arrangert i den amerikanske delstaten Oregon.

I tillegg til å være en utøver i verdenstoppen, leverer Sagnia også utenfor friidrettsbanen. På Instagram har hun i skrivende stund 292 000 følgere, og 28-åringen er ikke fremmed for å vise fram kroppen hun har fått etter flere år med hard trening.

Men responsen er ikke alltid positiv. Det forteller hun i et intervju med Göteborgs-Posten, gjengitt av Expressen.

- Jeg elsker å være i bikini. Jeg kan gå i bikini hjemme i stua. Men det er alltid noen kvinner som er så jævla usikre på seg selv og skriver til meg.

Hun forteller videre at flere reagerer på at hun «alltid skal være i bikini».

Til kritikken svarer hun knallhardt:

- La meg! Om jeg trives i det så gjør jeg det. Hvorfor skal folk bry deg så mye? Jeg har ikke sagt at de skal følge meg. Blokker meg. Avfølg meg, sier hun, og understreker at det nesten alltid er kvinner som skal skrive negative ting.

Ifølge stjerna kan følgerne plutselig bli veldig vennlige når hun velger å svare på kommentarene.

SVEVER: Khaddi Sagnia i aksjon. Foto: Reuters
SVEVER: Khaddi Sagnia i aksjon. Foto: Reuters Vis mer

Selv om sier kommentarene er frustrerende, har hun ikke tenkt til å gjøre noe annerledes i framtida.

- Du bør ikke engang la denne negative energien finne sted i livet ditt. Det er så unødvendig. Du skal våge å være deg selv. Dette er kontoen min. Jeg legger ut innholdet jeg vil ha. Punktum. Hvorfor bruker folk så mye tid og negativ energi på å skrive til folk de ikke engang kjenner?

Sagnia tok bronse under EM i Torino i 2021.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer