Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blomqvist til Everton

Jesper Blomqvist har ikke gitt opp fotballkarrieren. Nå er svensken på vei til Everton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blomqvist siste skikkelige kamp var Champions League-finalen mot Bayern München i mai 1999. Nå kan det se ut som om skademarerittet er over og 27-åringen er på vei mot Premier League-comeback - i Everton.

Blomqvist var en av Europas beste kantspillere og ble hentet til Manchester United som en utfordrer til Ryan Giggs. Men United-karrieren ble aldri som han hadde håpet og de siste to årene har det blitt flere timer hos fysioterapeut enn på fotballbanen på grunn av vonde knær. Kontrakten med United har gått ut, men Blomqvist fikk lov til å bli igjen i klubben, uten lønn.

Nå ser det ut som om han kan tjene penger igjen på fotballen. Det som gjenstår er at agenten Anders Wallstén klarer å bli enig med Liverpool-klubben om lønn.

Wallstén bekrefter overfor Expressen at det er stor interesse for Blomqvist, men han vil ikke si noe om verken klubb eller kontrakt.

Engelska Daily Express skriver likevel at forhandlingene med Everton skal finne sted i løpet av et par dager.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart