Blomster-streaker overrasket Messi

Hjertelig møte mellom streaker og verdens beste fotballspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Argentina imponerte da de slo et b-preget Tyskland 3-1 i går kveld. Fine mål, spesielt Angel Di Marias suser fra 30 meter (se videoen rett over), og godt spill skapte en svært trivelig stemning mellom lagene.

Stemningen ble faktisk så god at en av supporterne med en forkjærlighet for Lionel Messi ikke klarte å holde seg da kampen var i ferd med å renne ut.

Fikk håndtrykk Streakeren tok sats forbi vaktene og kom seg ut på banen, der fikk han raskt øyekontakt med Messi, som smilte rolig og ikke virket særlig bekymret for at en vilt fremmed tilskuer løp rundt. Det kan ha noe med at streakeren ga et fredelig inntrykk, der han løp rundt med en plastblomst i de tyske fargene.

Med den varme mottakelsen fra verdens beste fotballspiller, løp like greit streakeren bort til Messi og forsøkte å levere fra seg blomsten, men Messi ga i stedet inntrengeren et realt håndtrykk før vaktene førte en jublende streaker av banen.

Messi scoret for øvrig ett mål i kampen i tillegg til at han brente et straffespark.

Drømmemål fra Defoe England var også i aksjon i går og møtte EM-finalist Italia. Lagene møttes tidligere i sommer i kvartfinalen i EM, der italienerne gikk videre etter Andrea Pirlos lekkerbisken i straffesparkkonkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer