Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blomster-streaker overrasket Messi

Hjertelig møte mellom streaker og verdens beste fotballspiller.

(Dagbladet): Argentina imponerte da de slo et b-preget Tyskland 3-1 i går kveld. Fine mål, spesielt Angel Di Marias suser fra 30 meter (se videoen rett over), og godt spill skapte en svært trivelig stemning mellom lagene.

Stemningen ble faktisk så god at en av supporterne med en forkjærlighet for Lionel Messi ikke klarte å holde seg da kampen var i ferd med å renne ut.

Fikk håndtrykk Streakeren tok sats forbi vaktene og kom seg ut på banen, der fikk han raskt øyekontakt med Messi, som smilte rolig og ikke virket særlig bekymret for at en vilt fremmed tilskuer løp rundt. Det kan ha noe med at streakeren ga et fredelig inntrykk, der han løp rundt med en plastblomst i de tyske fargene.

Med den varme mottakelsen fra verdens beste fotballspiller, løp like greit streakeren bort til Messi og forsøkte å levere fra seg blomsten, men Messi ga i stedet inntrengeren et realt håndtrykk før vaktene førte en jublende streaker av banen.

Messi scoret for øvrig ett mål i kampen i tillegg til at han brente et straffespark.

Drømmemål fra Defoe England var også i aksjon i går og møtte EM-finalist Italia. Lagene møttes tidligere i sommer i kvartfinalen i EM, der italienerne gikk videre etter Andrea Pirlos lekkerbisken i straffesparkkonkurransen.

GODT HUMØR: Messi fikk seg en god latter da han så streakerens jubel og glede over håndtrykket. Foto: Viasat
GODT HUMØR: Messi fikk seg en god latter da han så streakerens jubel og glede over håndtrykket. Foto: Viasat Vis mer

Italienerne tok ledelsen i første omgang på corner, men takket være en utrolig avslutning fra Tottenham-spiss Jermaine Defoe snudde England kampen og tok sin første seier over italienerne på 15 år.

Svenskene fikk leksjon Storebror Sverige hadde storfint besøk i går med Brasil i avskjedskampen på Råsunda stadion, men som mange ganger tidligere i svensk fotballhistorie ble brasilianerne for sterke.

Brasil lekte med svenskene og vant fullt fortjent 3-0. OL-toppscorer Leandro Damião scoret før pause, mens innbytter Alexandre Pato puttet de to siste.

Det var for øvrig ingen tilfeldighet at nettopp Brasil fikk æren av å være Sveriges motstander i den siste kampen på tradisjonsrike Råsunda stadion. Brasilianerne slo Sverige 5-2 på samme stadion i VM-finalen i 1958, i turneringen som ble gjennombruddet til Pelé.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media