Blottet seg på direkten fra Lerkendal

- Skremte vel ingen i den temperaturen, sier NRKs reporter.

KALD TYPE: Journalist Anders Werner Øfsti så det godt, men banemester Jon Anders Øien ante ingenting om hva som foregikk bak ham.Faksimile: NRK
KALD TYPE: Journalist Anders Werner Øfsti så det godt, men banemester Jon Anders Øien ante ingenting om hva som foregikk bak ham.Faksimile: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Rosenborg - Leverkusen i studio kl. 21!

(Dagbladet): Seerne av NRKs Midtnytt satte nok kveldskaffen i halsen under ettermiddagens TV-nyheter fra Trøndelag.

Journalist Anders Werner Øfsti var i ferd med å intervjue banemester Jon Anders Øien om forholdene på Lerkendal før kveldens Rosenborg-kamp, da en ung mann dukket opp i bakgrunnen, og dro ned buksa.

Se episoden ni minutter ut i dette klippet.

Kamerakvinnen gjorde sitt beste for å unngå å servere seerne fullt innsyn i linselusas mest private områder, men mannen ga seg ikke, og hoppet opp og ned for å sørge for at alle fikk med seg det han gjerne ville vise fram.

- Det var en gærning som vel enten hadde tapt et veddemål, eller så gikk heisen kanskje ikke helt opp, sier Anders Werner Øfsti til Dagbladet.

- Da jeg oppdaget det var vi jo allerede i gang med intervjuet, og der og da vurderte jeg om vi skulle kutte eller bare fortsette. Men hun med kameraet gjorde en kjempejobb, og beveget seg sånn at nesten bare banemesteren syns i tv-ruta. Hun gjorde en kjempejobb med utsnittet, sier Øfsti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer