Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blottet seg på direkten fra Lerkendal

- Skremte vel ingen i den temperaturen, sier NRKs reporter.

KALD TYPE: Journalist Anders Werner Øfsti så det godt, men banemester Jon Anders Øien ante ingenting om hva som foregikk bak ham.Faksimile: NRK
KALD TYPE: Journalist Anders Werner Øfsti så det godt, men banemester Jon Anders Øien ante ingenting om hva som foregikk bak ham.Faksimile: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Rosenborg - Leverkusen i studio kl. 21!

(Dagbladet): Seerne av NRKs Midtnytt satte nok kveldskaffen i halsen under ettermiddagens TV-nyheter fra Trøndelag.

Journalist Anders Werner Øfsti var i ferd med å intervjue banemester Jon Anders Øien om forholdene på Lerkendal før kveldens Rosenborg-kamp, da en ung mann dukket opp i bakgrunnen, og dro ned buksa.

Se episoden ni minutter ut i dette klippet.

Kamerakvinnen gjorde sitt beste for å unngå å servere seerne fullt innsyn i linselusas mest private områder, men mannen ga seg ikke, og hoppet opp og ned for å sørge for at alle fikk med seg det han gjerne ville vise fram.

- Det var en gærning som vel enten hadde tapt et veddemål, eller så gikk heisen kanskje ikke helt opp, sier Anders Werner Øfsti til Dagbladet.

- Da jeg oppdaget det var vi jo allerede i gang med intervjuet, og der og da vurderte jeg om vi skulle kutte eller bare fortsette. Men hun med kameraet gjorde en kjempejobb, og beveget seg sånn at nesten bare banemesteren syns i tv-ruta. Hun gjorde en kjempejobb med utsnittet, sier Øfsti.

I klippet kan man se at streakeren blir fjernet av vaktene, og ifølge Øfsti ble han trolig fratatt kveldens kampbillett. Ettersom hendelsen i realiteten skjer utenfor Lerkendal Stadion, ønsker ikke Rosenborg å anmelde saken.

- Jeg personlig blir ikke akkurat skadet av dette, men det er klart det er erkedumt gjort av fyren. Det er også dumt for intervjuobjektet, selvfølgelig, som ikke aner hva som skjer bak ham, sier han.

Hvorfor det var så viktig for mannen med eksponeringsbehovet å vise fram de edlere delene, er vanskelig å si. I 15 minus er det vanskelige forhold for alle, også blottere.

- Nei, han skremte vel ingen i den temperaturen, humrer Anders Werner Øfsti.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!