<strong>LENGE UTE:</strong> Moldes og landslagets Vegard Forren er trolig ute resten av sesongen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
LENGE UTE: Moldes og landslagets Vegard Forren er trolig ute resten av sesongen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Blytung nyhet for Høgmo og Solskjær: Forren trolig ute resten av sesongen

- Dårlig timing og kjedelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vegard Forren er Ole Gunnar Solskjærs kanskje viktigste spiller i Molde og det nærmeste Per-Mathias Høgmos kommer en ubestridt forsvarskjempe på det norske landslaget. Nå er 28-åringen trolige ute med skade resten av sesongen.

- Det er en syndesmoseskade (leddbånd i forbindelsen mellom to ben) i ankelen, så han er nok ute resten av sesongen, sier manuellterapeut i Molde FK, Rune Roksvåg til klubbens hjemmeside.

Forren tråkket over i Moldes 2-0-seier mot Strømsgodset på lørdag etter bare 18 minutters spilt. Til Dagbladet beroliget Forren supportere, trenere og medspillere da han sa at han håpte å bli klar allerede til Tyskland-kampen på søndag.

- Jeg har tråkket over før og spilt kamp igjen tre dager senere, så jeg håper det går bra denne gangen også. Det er utrolig hva god fysioterapi kan gjøre med en skadet fot, sa Forren til Dagbladet.

Nå må han imidlertid avfinne seg med at skaden er langt verre enn antatt. Det betyr at den forsvarskrisa på det norske landslaget forsterkes ytterligere.

- Dette var dårlig timing og kjedelig fordi jeg har lyst til å bidra de siste åtte kampene. Det er min første ordentlige skade, så kanskje det kan være godt å gå gjennom en liten periode som dette også, sier Forren til Moldes hjemmeside.

- Så får jeg jobbe godt med andre ting som jeg har nedprioritert tidligere. Jeg får bare se positivt på det og jobbe knallhardt for å komme tilbake, så håper jeg at det blir mulig å bidra mot slutten av året, forteller stopperkjempen.

Forren er svært sjelden på sidelinjen, og skaden kom rett etter at Ole Gunnar Solskjær uttalte til Dagbladet at det var så godt som umulig å få Forren av en fotballbane. Nå ryker dessverre både viktige landskamper og klubbkamper for 28-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer