Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blytungt for Berge og Sheffield

På fem minutter i starten av 2. omgang gikk alt i grus for Sheffield United i oppgjøret mot Newcastle med rødt kort og mål imot. Det endte 3-0 til Newcastle.

TAPTE: Sander Berge (til venstre) og Sheffield United gikk på et skikkelig nederlag mot Newcastle. Foto: NTB Scanpix
TAPTE: Sander Berge (til venstre) og Sheffield United gikk på et skikkelig nederlag mot Newcastle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For etter en god 1. omgang av Sander Berge og co., kollapset det tidlig i den andre.

Etter 50 minutters spill fikk John Egan sitt andre gule etter å ha holdt igjen Allain Saint-Maxim som bakerste mann.

Den franske angriperen til Newcastle satte så inn kampens første mål fem minutter senere. Matt Ritchie slo et svakt innlegg i retning Saint-Maxim, og Enda Stevens var helt alene i Sheffield-boksen og skulle bare klarere ballen unna.

Men kantspilleren klarte ikke å stokke beina, og ballen gikk mellom beina på ham. På bakerste stolpe banket Saint-Maxim inn 1-0.

Deretter ble Berge byttet ut etter en anonym opptreden. Da var det spilt 66 minutter.

Bare tre minutter etter sto det 2-0. Ritchie fikk gå og gå uten press, og fra 20 meter fyrte han av et skudd som snek seg i mål.

Vondt ble til verre for gjestene med 12 minutter igjen på klokka da Joelinton tuppet inn 3-0 etter en lekker pasning fra Miguel Almirón.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!