- Bo er Bennys favoritt

En bitter Tore Snørteland (27) mener han har tapt keeperduellen i Viking mot danske Bo Andersen (25). - Bo er tydeligvis Bennys favoritt, sier Snørteland.

- Dette er det verste jeg har opplevd som fotballspiller. Nå er jeg bare fryktelig skuffet, sier Snørteland til Rogalands Avis.

I gårsdagens utgave av avisa, sa trener Benny Lennartsson:

- Tore har sluppet inn ti mål, mens Bo har sluppet inn fem. De som startet mot Bryne er høyaktuelle på serielaget.

Snørteland tolker dette som at Benny har bestemt seg for å bruke dansken i målet. De to keeperne har stått annenhver treningskamp, og foreløpig er ingen kåret som offisiell vinner av keeperduellen.

- Jeg har overhodet ikke fått tilbakemeldinger fra Benny på mine prestasjoner. Slik skal det ikke være. Verken i en fotballklubb eller i andre bedrifter, sier Snørteland til Rogalands Avis.

Snørteland tror det taler til Bo Andersens fordel at han har spilt unner Lennartsson i danske Lyngby og engelske Bristol City.

- Bo er tydeligvis Bennys favoritt, og det virker som han skal forsvare kjøpet av ham for enhver pris, sier Snørteland snurt.

Bo Andersen er noe overrasket over Snørtelands uttalelser rett i forkant av den offisielle avgjørelsen av keeperduellen kommer - med laguttaket til serieåpningen mot Rosenborg.

- Utspillet til Tore er positivt for meg. Jeg tror jeg spiller mot Rosenborg, men at avgjørelsen først blir tatt om et par dager.

I februar gikk Benny Lennartsson ut og hevdet at Bo Andersen var for feit. Vikingspillerne ga Benny refs, og han har siden skværet opp med Bo Andersen. Nå virker det som Benny mener Bo er «fit for fight».