Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bø og Eckhoff ute med sykdom: - Veldig frustrerende

Begge går glipp av verdenscupen til uka.

MISTER RENN: Skiskytterne Tarjei Bø og Tiril Eckhoff går begge glipp av verdenscupen i Oberhof kommende uke på grunn av sykdom. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
MISTER RENN: Skiskytterne Tarjei Bø og Tiril Eckhoff går begge glipp av verdenscupen i Oberhof kommende uke på grunn av sykdom. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Skiskytterne Tarjei Bø og Tiril Eckhoff går begge glipp av verdenscupen i Oberhof kommende uke på grunn av sykdom.

Det skriver Norges Skiskytterforbund i en pressemelding søndag.

Bø skulle gjøre comeback etter å ha vært ute i første del av sesongen med luftveisproblemer. Nå har han imidlertid fått et tilbakefall.

- Dette er selvsagt veldig frustrerende, og jeg blir jo lei av å vente på å komme tilbake i konkurranseform. I sommer og i høst var jeg så sterk, så derfor er det ekstra surt å ikke få vise seg fram med startnummer på brystet, sier Bø.

- For å kunne komme tilbake så raskt som mulig, så handler det om å ta de smarte valgene. Det å stå over Oberhof nå er kjipt for Tarjei, men av og til er det ofte at det er de kjipe valgene som kan vise seg å være de smarteste på sikt, sier landslagslege Ola Berger, som ikke kan si noe spesifikt om når Tarjei er tilbake.

I Eckhoffs tilfelle er det snakk om en forkjølelse. Hun må også stå over Idrettsgallaen, hvor hun er nominert til to priser. 26-åringen er ventet tilbake til verdenscupen i Rupholding.

Ingrid Landmark Tandrevold erstatter Eckhoff i Oberhof.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling