Bø peker på en annen favoritt på VM-sprinten. - Fourcade er snakket opp!

- Han blir skummel.

REVANSJESUGEN: Tarjei Bø tror det blir et skikkelig rotterace om VM-tittelen på sprint lørdag, og mener det er mange andre enn Matin Fourcade som kan stille av med gullet. Han advarer spesielt mot en tysk sprintekspert.
REVANSJESUGEN: Tarjei Bø tror det blir et skikkelig rotterace om VM-tittelen på sprint lørdag, og mener det er mange andre enn Matin Fourcade som kan stille av med gullet. Han advarer spesielt mot en tysk sprintekspert. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• VM-sprint herrer, skiskyting, lørdag kl. 11.30

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): VM-favoritten Martin Fourcade har allerde startet gullsankingen i Holmenkollen, og i de flestes øyne er franskmannen også den naturlige favoritten til å stikke av med gullet på sprinten.

Men Norge stiller med fem mann på sprinten, med tanke på at regjerende verdensmester Johannes Thingnes Bø har friplass - så det er en og annen nordmann som naturligvis ønsker å ha et ord med i laget.

Og så kan du iallfall innlemme russiske Anton Shipulin og tyske Simon Schempp blant de som står på startstreken med gull i øynene. Sistnevnte blir en meget farlig mann, ifølge Tarjei Bø:

Tyskeren har vunnet tre av de fire sprintene han har startet denne sesongen - en statistikk som taler for seg selv.

Hyppig på pallen - Fourcade blir snakket opp, men Schempp blir skummel. Han har vært syk og stått over mange løp, men om du regner verdenscuppoeng på de løpene han har gått, så er han ganske nærme Fourcade, sier Tarjei Bø.

Schempp har gått litt under radaren på grunn av Martin Fourcades herjinger, men tyskeren har vært på pallen 16 ganger de to siste sesongene, hvorav ni av dem er vunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer