Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bø ville forlate Viking

Viking-keeper Lars Gaute Bø ga Viking-ledelsen beskjed om at han ønsket å forlate klubben umiddelbart etter seriekampen mot Vålerenga.

Viking-trener Benny Lennartsson hentet inn den danske keeperen Bo Andersen like før seriestart. Ifølge Rogalands Avis var Lennartsson misfornøyd med Bøs prestasjoner i fjor høst - og under oppkjøringen i vinter.

Mye tyder på at det var samarbeidsproblemer med trener Benny Lennartsson som var hovedårsaken til Bøs reaksjon etter Vålerenga-kampen.

- Dette er personlig. Benny og jeg har snakket ut, og årsaken til at jeg ville slutte, får bli mellom oss. Jeg anser meg som ferdig med saken, sier Bø til Rogalands Avis.

Etter samtaler med Benny Lennartsson og Bjarne Berntsen lot Bø seg overtale til å bli ut sesongen.

- Nå er det helt sikkert at jeg fullfører kontrakten jeg har med Viking. Deretter er det slutt, sier Bø.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling