FORLENGER: Boasson Hagen blir værende hos Dimension Data de neste to sesongene. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
FORLENGER: Boasson Hagen blir værende hos Dimension Data de neste to sesongene. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARDVis mer

Boasson Hagen har signert ny kontakt

Ny to års avtale for nordmannen.

(procycling.no): Edvald Boasson Hagen har skrevet under ny kontrakt med Dimension Data for ytterligere to nye år. Dermed skal 28-åringen sykle for det sørafrikanske WorldTour-laget ut sesongen 2018. Det var Tv2 som først meldte nyheten.

- Dette betyr at Edvald fortsetter i et miljø han liker veldig godt og vet fungerer veldig godt for hans del. Med denne avtalen velger Edvald det trygge fremfor det usikre, sier manager Birger Hungerholdt til procycling.no.

- Vi vet at Dimension Data har orden på økonomien og fremtiden til laget er veldig trygg. Laget skal også forsterke seg fremover. Derfor var dette et godt valg for Edvald. Vi har vurdert alle henvendelser og det har vært mange spennende lag på banen, sier Hungerholdt.

Ifølge rapporter hos Cyclingnews.com var Giant-Alpecin et av lagene som har meldt interesse for Boasson Hagen. Hungerholdt sier at det har vært både formelle og uformelle samtaler med fem, seks ulike lag. Den nye avtalen innebærer lønnsforhøyelse for Boasson Hagen, som et resultat av gode resultater og lagets oppgradering til WorldTour-nivå før denne sesongen.

Boasson Hagen signerte for Dimension Data (daværende MTN-Qhubeka) før sesongen 2015 etter fem år med britiske Team Sky. Han har hatt en god vårsesong i 2016, med tre seiere og en meget sterk 5.plass i Paris-Roubaix.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.