Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edvald Boasson Hagen

Boasson Hagen hindret av velt da Kittel vant

Marcel Kittel tok sin andre etappeseier i sykkelrittet Tirreno-Adriatico. Tyskeren spurtslo verdensmester Peter Sagan på den 6.-etappen mandag.

Edvald Boasson Hagen ble hindret av et velt i Tirreno-Adriatico. Her fra sykkel-VM i Bergen i fjor. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Edvald Boasson Hagen ble hindret av et velt i Tirreno-Adriatico. Her fra sykkel-VM i Bergen i fjor. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marcel Kittel har ikke hatt den beste sesongstarten, men torsdag kunne han juble for etappetriumf i Tirreno-Adriatico. Det var tyskerens første seier i år.

Mandag kom seier nummer to. Den ferske Katusha-rytteren spurtet best på den sjette etappen til Fano. Verdensmester Peter Sagan var nærmest å tukte tyskeren, mens Maxi Richeze tok tredjeplassen på etappen.

Edvald Boasson Hagen prøvde å posisjonere seg i avslutningen, men ble hindret da en større velt gikk på tampen.

August Jensen fikk ingen god dag på sykkelsetet mandag. Nordmannen gikk i bakken mens feltet jaget utbryterne og tok med flere andre ryttere. Han kom seg imidlertid greit tilbake på sykkelen.

Daniel Hoelgaard klarte heller ikke blande seg inn i tetkampen.

Michal Kwiatkowski tok over ledertrøya i rittet med 3.-plass på søndagens etappe, og beholder den før rittet skal avsluttes med en tempoetappe tirsdag. Sky-rytteren har tre sekunder ned til BMCs Damiano Caruso før rittavslutningen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!